ДЕНЬ ГІДНОСТІ І СВОБОДИ У ЗАГІРЦІВСЬКІЙ ШКОЛІ

  21 листопада особливий для кожного з нас день – День Гідності і Свободи. Саме в цей день українці мільйонами голосів злилися в один, щоб сказати, що хочуть і будуть жити у вільній і демократичній країні. Цей день став початком двох революцій в нашій країні.

  З метою вшанування патріотів, які восени 2004 року та в листопаді 2013 – лютому 2014 років постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини та громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору у Загірцівській школі проведено пам’ятні заходи.

  Вчителі початкових класів  Т.Ю. Басюк, Т.П. Гайкова, Т.М. Продоус разом зі своїми учнями та їхніми батьками провели захід “Вільні творити майбутнє!”. Учні переглянули відео “День Гідності і Свободи.”, разом з батьками та вчителями виготовляли “Ліхтарики пам’яті”.

  Учні 5-9 класів з класним керівником 9 класу О.В. Сидорук провели захід “Україна гідна свободи!”. Вони читали вірші про Майдан, виконували вокально-інструментальні композиції та переглянули відео “Революція Гідності: хронологія подій”, “Небесна Сотня”, “Зима, що нас змінила”.

  Учасники дійства вшанували полеглих на Майдані хвилиною мовчання та запалили  “ліхтарики пам’яті” біля стенда Героїв “Небесної Сотні”.

Автор: Наталія РЕЙТОР,

заступник директора з НВР Загірцівської ЗОШ І-ІІ ст.