Міський голова Тернополя Сергій Надал підтримує голову Борсуківської громади Івана Друзя

На виборах на посаду голови Борсуківської об’єднаної територіальної громади Сергій Надал (міський голова Тернополя від Всеукраїнського об’єднання «Свобода») підтримує теперішнього голову Борсуківської сільської ради Івана Друзя.

Іван Друзь, голова Борсуківської ОТГ:

— Я надзвичайно вдячний Сергію Віталійовичу за підтримку. Ми всі бачимо, що за останні роки наш обласний центр значно розвинувся, став більш сучасним та комфортним для жителів. Звісно, велику роль у цих змінах відіграв керівник. Він посправжньому відстоює інтереси міста на державному рівні, а також захищає Тернопіль та тернополян. Сергія Надала поважають, дослухаються до його думок і пропозицій. Тому для мене дуже важлива його підтримка.
Ми маємо багато співзвучних ідей розвитку рідного краю. Я вірю, що спільними зусиллями ми зможемо їх реалізувати в майбутньому.

Сергій Надал, міський голова Тернополя:

— Я знаю Івана Володимировича як відповідальну, цілеспрямовану, рішучу та впевнену людину. За такий короткий термін він зумів не просто втримати Борсуківську ОТГ, а й вивести її на конкурентоспроможний ринок.
Звичайно, ми всі розуміємо, що завжди є до чого прямувати, тим паче молодій громаді. Я переконаний, що на чолі з Іваном Володимировичем Борсуківська ОТГ зможе реалізувати усі плани — це і залучення бізнесу на території громади, і покращення інфраструктури, реалізація розроблених проєктів та багато інших. Лише за наявності чіткої стратегії, яка наявна в Івана Друзя, Борсуківська ОТГ зможе й надалі зміцнювати свої позиції та впевнено крокувати в майбутнє.
Я добре розумію, наскільки важливою є професійність, компетентність та рішучість у складних ситуаціях. Тернопільська ОТГ і місто Тернопіль готові співпрацювати з Борсуківською ОТГ в напрямку реалізації спільних проектів. Тернопільщина буде розвиватися!