icon clock28.02.2020
icon eye794
ЛАНОВЕЧЧИНА

ВІТАЄМО ЩАСЛИВИХ ПЕРЕДПЛАТНИКІВ

  Минулої неділі у Культурному центрі Єловицьких відбувся анонсований торік розіграш призів серед передплатників “Голосу Лановеччини” на 2020 рік. До участі в акції наші читачі подали в редакцію близько двох сотень квитанцій про річну передплату газети.

  Оскільки подібний розіграш для своїх шанувальників за останні майже двадцять років ми проводимо вперше, то за редакційні кошти придбали три подарунки – мультиварку, двоспальний плед та комплект рушників.

  Головний приз – багатофункціональна мультиварка – дістався колективу працівників комунального підприємства по благоустрою. Теплий м’який плед виграла квитанція Зої Бригадир із Великих Кусковець, а рушники – Івана Безбаха з Юськовець. До речі, багаторічний шанувальник районної газети Іван Гнатович Безбах – єдиний із передплатників, хто надіслав квитанцію поштою.

  Вітаємо щасливчиків! Дякуємо тим, хто завітав на розіграш особисто, а також усім передплатникам “Голосу Лановеччини”, особливо – тим, хто не зраджує своїй газеті упродовж багатьох років. Завдяки вам, друзі, “Голос…” не затихає! Велика вдячність також директору центру Єловицьких Юрію Матевощуку за сприяння в організації проведення заходу.

  Наступного разу плануємо дещо удосконалити урочисту церемонію розіграшу призів. Про що повідомимо наприкінці року. Нагадуємо, власники річних квитанцій про передплату мають право один раз безкоштовно замовити в газеті привітання чи оголошення.

Редакційний колектив “Голосу Лановеччини”.