icon clock06.03.2020
icon eye1709
ЛАНОВЕЧЧИНА

ВЕЛИКІ ПЕРСПЕКТИВИ ЛАНОВЕЦЬКИХ ВОЛЕЙБОЛІСТІВ

  З 27 лютого по 1 березня лановецькі волейболістки перебували у Луцьку на 3 турі чемпіонату України “Дитяча ліга” з волейболу серед дівчат 2006 р.н сезону 2019-2020 рр.

  Цей рік видався зовсім не простим. Відбулися зміни у складі команди. Наша команда непогано виступала, щоразу набираючись досвіду. Доказом цього став останній тур: дівчата отримали перемогу над командою Києва – 2:0, над командою Одеси – 2:0, командою збірної Житомирської області. Дали хороший бій суперницям з Білої Церкви (спортліцей), але поступились 1:2, і зазнали поразки від чернігівчанок.

Читайте також: Лановецькі каратисти – фаворити Рівненщини

  Нам забракло лише однієї перемоги, щоб потрапити у фінальну частину. Але для мене, як тренера, моя команда – переможець. Хочу відзначити капітана – Олену Кухарук, яка повністю виконувала свої обов’язки, Юлію Біловус, яка стала зарядом енергії для цілої команди, Аліну Привроцьку, яка може стати в майбутньому найкращим гравцем України, Анастасію Прадинську, на яку покладаємо великі надії. Також нашу команду чудово доповнили тернополянки Каріна Сопотницька, Ірина Верхоляк, Анна Гецько та дівчата з Хмельниччини: Яна Коваль і Олександра Дзюба.

  Попереду ще не одна перемога! Чемпіонами за рік не стають. Ними стають через роки багаторічної праці.

Автор: Наталя ВИШНЕВСЬКА,

тренер.