Василь Бадищук: “Лановеччина має стати дружньою родиною, у якій дбають про кожного”

Я, Бадищук Василь Ігорович, голова Лановецької районної державної адміністрації, йду на місцеві вибори, бо розумію, що потрібні зміни! Відчуваю: настав час мені віддати на служіння людям те, що вмію та знаю.
Уродженець Лановецького району і цим пишаюся. Народився в Чайчинцях. Закінчив Лановецьку ЗОШ №1 і Тернопільський державний технічний університет ім.І.Пулюя. Донедавна працював викладачем у цьому виші. Кандидат технічних наук. Мені 40 років. Одружений, виховуємо з дружиною двох дітей.
Хочу працювати на рідній землі і, як усі, прагну жити справедливо та чесно. Хочу створити такі умови, щоб кожен тут зміг достойно жити, відчувати впевненість у завтрашньому дні для себе і своєї родини. Веду за собою однодумців, які теж прагнуть творити для розвитку рідного краю, залишити по собі щось добре.
Вважаю, що майбутня Лановецька міська рада повинна стати справді демократичною, її мають представляти депутати від різних політичних сил. Тому відкритий до спілкування з кожним. Готовий до зустрічей із підприємцями, громадськими організаціями, профспілками, релігійними громадами. Сприймаю лише чесний діалог. Переконаний: тільки у співпраці та взаємній підтримці можна вирішити усі проблеми.
Скептикам нагадаю, що в моєму словнику немає слова «неможливо». Стратегічні напрямки своєї діяльності вбачаю у створенні робочих місць, в тому числі в сільській місцевості; ремонті доріг у населених пунктах громади; модернізації об’єктів соціальної сфери: закладів освіти, медицини та культури; відновленні Лановецької дитячо-юнацької спортивної школи та Печірнянського закладу загальної середньої освіти; удосконаленні роботи міської комунальної служби; ліквідації стихійних сміттєзвалищ на території громади. Я прихильник реального збільшення доходів у місцевий бюджет, а не бездумного витрачання коштів на сумнівні проєкти.
Разом зі своєю командою, ми не ділимо жителів громади на своїх і чужих, села на перспективні і занепалі.
Зміни необхідні й вони незворотні. Обираю добробут для кожного, а не для обраних. Готовий не тільки працювати, а й взяти відповідальність за розвиток Лановецького краю.
Вірю: у нас все вийде — і ми будемо впевнено рухатись уперед!

Давид Андрощук – кандидат у депутати
до Тернопільської обласної ради

Я вірю, що саме зараз ми повинні докласти максимум зусиль для розвитку нашого краю, і перший крок до цього — пошук та збільшення робочих місць не тільки в місті, а й у селах.
Беручи участь у міжнародних конференціях, форумах та зустрічах, я завжди починаю свою промову словами: «Мене звати Давид, і я з України». Як молодий європейський посол і делегат в ООН, йду в політику, щоб продовжити змінювати нашу країну.
Новий етап в історії України, а саме децентралізація, відкриває нечувані можливості розвитку від маленького села до великого міста. Саме розвиток нашої громади залежить зараз від нас, тому йду кандидатом у депутати в обласну та Лановецьку міську ради.
Важливим пріоритетом роботи є залучення інвестицій та бізнесу для створення робочих місць в м.Ланівці та селах. Найбільша проблема — трудова міграція, і ми зробимо все, щоб це зупинити та створити нові робочі місця з гідною заробітною платою.

Кандидати в депутати до Кременецької районної ради у територіальному виборчому окрузі №5

№1 Дячук Віталій Іванович, 28.06.1984 р.н., землевпорядник ПСП а\ф “Горинь”
№2 Рейтор Людмила Володимирівна, 28.03.1972 р.н., тимчасово не працює
№3 Кузнецов Олександр Євгенович, 17.05.1991 р.н., оператор автоматичних та напівавтоматичних ліній по деревообробці ТОВ “Холодний ЯР”
№4 Нестеренко Сергій Вікторович, 25.04.1974 р.н., директор ТОВ “РОССА”
№5 Черній Лариса Іванівна, 8.12.1983 р.н., вчитель інформатики і математики Іванковецької ЗОШ
№6 Важельська Тетяна Василівна, 22.05.1987 р.н., заступник голови Лановецької райдержадміністрації