icon clock28.08.2020
icon eye1061
ОСОБИСТОСТІ

Віктор Яремчук: «ЯКЩО ЛЮДИ ОБРАЛИ — ЗНАЧИТЬ ДОВІРЯЮТЬ, А ДОВІРУ ТРЕБА ВИПРАВДАТИ»

Віктор Миколайович Яремчук — уродженець села Шушківці, депутат Лановецької районної ради сьомого скликання, керівник фракції ВО “Свобода”, входить до постійної комісії з питань депутатської діяльності, етики, місцевого самоврядування та правового забезпечення.

  Віктор Яремчук належить до тих народних обранців, які за час депутатства, окрім участі в сесійних засіданнях та у міжсесійній роботі, зробили чимало добрих і корисних справ, що не стосуються їхньої професійної діяльності. І цей список немалий.

  — За власні кошти я встановив стелу пам’яті «Героям небесної сотні» та в’їзний знак у Шушківці. Спільно із земляком, депутатом Лановецької міської ради Іваном Романюком придбали тенісний стіл в Шушковецький клуб, разом із юними односельцями купили сюди й більярдний стіл. З моєї ініціативи до закупівлі та встановлення тенісного стола в Білозірський сільський клуб долучилася агрофірма «Білозірська». Також сприяв встановленню дитячого майданчика та придбанню тенісного стола в Білозірську школу при спонсорській допомозі колишнього народного депутата Михайла Головка.

  З моєї ініціативи, спонсорської підтримки в тому числі, започаткували проведення Дня села в Білозірці. Вкладаючи власні кошти, долучався до проведення вечорів відпочинку із живою музикою на храмові празники Білозірки та Шушковець, подарував для Білозірського будинку культури лазерну світломузику. Разом із місцевими активістами облаштовував музей у своєму рідному селі. Ми проводили спортивні турніри з тенісу та більярду в Шушківцях, а також з волейболу в Білозірці. Звертався з клопотанням до керівництва агрохолдингу «Кернел» щодо придбання форми для білозірської футбольної команди «Ентузіаст». Як результат — у гравців є нова форма.

  Ще коли був депутатом Білозірської сільської ради, облаштував автобусну зупинку в Шушківцях, дитячий і волейбольний майданчики.

  У планах — облаштувати автобусну зупинку в Білозірці. Але найбільше, чого хотів би, то це відновити повноцінну діяльність футбольної команди «Ентузіаст».

  Загалом, я горджуся, що люди мені довіряють, що обрали представником від громади у районну раду. Завжди старався виправдати довіру односельців. Нагороджений грамотами і подяками від Білозірської сільської ради, грамотами Лановецької районної ради, іменним годинником від Тернопільської обласної ради.