icon clock23.12.2019
icon eye692
ФОТОГАЛЕРЕЯ

В Культурному центрі Єловицьких витав різдвяний дух

В Культурний центр Єловицьких завітав різдвяний дух. Учні Лановецької громади та вихованці будинку дитячої та юнацької творчості презентували тут найкращі роботи на виставку-конкурс “Замість ялинки – зимовий букет”. Підтримати учасників завітали батьки, вчителі та друзі.

  У трьох номінаціях було представлено більше 30 індивідуальних та колективних робіт, що виконані з екологічних матеріалів у різних техніках.

  Майстерно виготовлені роботи вразили журі як оригінальністю техніки виконання, так і поєднанням сучасних ідей та національних   традицій.

   У номінації “Дідух – різдвяний дух” кращою була колективна робота  гуртківців міського комунального будинку дитячої та юнацької творчості “Дідух нашого дому” (керівник Зоя Вів’юрко), які на обласному етапі конкурсу також здобули І місце; у номінації “Галицькі сувеніри та різдвяна атрибутика” – робота “Відгомін віків” вихованки гуртка “Кераміка” ЛМКБДЮТ Мар’яни Льорчак (керівник Олег Яцула); у номінації “Новорічна композиція” – робота учениці 1-А класу Лановецької ЗОШ №2 Вероніки Качан “Зимова симфонія”(керівник Тетяна Качан).

  Фото Олесі МЕЛЬНИЧУК