ГРОМАДА ЦІКАВИТЬСЯ: Яка доля спортзалу в Лановецькій школі №1?

  Яка доля спортзалу в Лановецькій школі №1? Що планують ремонтувати — тільки сумнозвісну підлогу, чи й боротимуться з грибком?

  У спортивному залі Лановецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім.Юрія Коваля відновлено ремонтні роботи.

 Ми не можемо нехтувати безпекою дітей, тому, перш за все, проводяться роботи для стабілізації умов повітряного середовища та перешкоджання утворення грибка. Так, у проєктну документацію внесено зміни щодо додаткової вентиляції підлоги. Також проведено монтаж двох віток витяжної вентиляції. Після її підключення та двох тижнів роботи зроблять повторні заміри повітряного середовища.

  Окрім цього, у класах та у спортзалі щодня проводиться провітрювання та обробка бактерицидною лампою. Також приміщення обробляють дозволеними хімічними засобами. Aдміністрацією школи заплановано провести озонування приміщення спортзалу.

  Для встановлення підлоги уже завезено частину матеріалів. Їх обстеження провела робоча група, до якої входить і громадськість, і влада, і представники освітньої сфери. Та через кілька днів після обстеження у соціальні мережі потрапив пост про те, що дошки знову покриті пліснявою. Виконроб фірми підрядника стверджує, що це не пліснява, а реакція дерева на обробку антисептичними засобами. Окрім цього, підрядник запропонував робочій групі   25 червня поїхати на місце складування та сушки деревини для проведення зрізів та замірів вологості, котрі підтвердять придатність матеріалів для використання.

  Наразі ми зі своєї сторони з’ясовуємо ситуацію та в жодному разі не допустимо, щоб у спортзалі використовували неякісні матеріали. Запевняю вас, що у нас одна спільна мета — здорові та щасливі діти!

Щиро сподіваюся на ваше розуміння та дякую за активність!

Міський голова Роман КАЗНОВЕЦЬКИЙ.