icon clock12.08.2020
icon eye323
ЛАНОВЕЧЧИНА

Діалог міського голови із підприємцями громади

  5 серпня у Культурному центрі Єловицьких відбулася зустріч міського голови Романа Казновецького та його заступника, координатора консультативного пункту для бізнесу Вадима Щеглова із підприємцями, які займаються ринковою та вуличною торгівлею.

  В рамках заходу обговорили рішення сесії міської ради щодо надання дозволу на розроблення детального плану території для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури по вул. Тернопільській у Ланівцях.

  Під час активної дискусії розглянули і плюси, і мінуси розташування території ринку у цьому місці. Більшість підприємців вважають ідею доброю та в перспективі готові розглянути можливість ведення тут підприємницької діяльності.

  “Ми, як міська рада, не можемо створити робочі місця, але можемо створити сприятливі умови для ведення бізнесу та залучати в громаду інвесторів”, — наголосив під час діалогу голова Роман Казновецький.

  Окрім цього, на зустрічі представники банківських установ провели презентацію та консультації щодо кредитування за державною програмою “Доступні кредити 5-7-9%”.

За інформацією Лановецької міської ради.