КАНДИДАТ НА ПОСАДУ ГОЛОВИ ЛАНОВЕЦЬКОЇ ОТГ ІГОР ЧУБИК

Я, Чубик Ігор Денисович, народився в м.Ланівці, в сім’ї простих робітників. Ланівці — це місто мого дитинства та моєї самореалізації. Тут я починав свою діяльність від звичайного шофера в колгоспі, далекобійника — до сучасного підприємця.
Я небайдужий до розвитку нашої громади, тому з упевненістю подаю свою кандидатуру на посаду міського голови, без підтримки жодної з політичних партій.
Основними напрямками своєї діяльності на посаді вбачаю не лише зміни у зовнішності міста (хоча це також дуже важливо), а й його внутрішні зміни. Спираючись на свій досвід підприємця, розумію, щоб реалізувати все необхідне для життєдіяльності громади, потрібні податки, а отже нові робочі місця. Для цього потрібно створити умови для розвитку малого бізнесу, підтримки господарників громади.
Також найбільше турбує питання якісного медичного обслуговування. Планую сприяти його розвитку, виділяючи на це кошти з міського бюджету. У питанні освіти розумію, що доступ до неї повинен бути одинаковий для дітей міста та сіл, планую збільшити розвивальне середовище приміщень закладів освіти, їх матеріально-технічну базу та забезпечити гідну оплату педагогічним працівникам.
Дуже важливим є питання комунального господарства Лановецької ОТГ. У своїй діяльності планую розширити штат двірників та обслуговуючого персоналу, замінити проблемні водогони та вирішувати інші необхідні проблеми.
Також людей турбує стан наших доріг, адже від їх якості залежить і час добирання краян з одного населеного пункту в інший і витрати, пов’язані з ремонтом транспортних засобів. Це буде основним з моїх напрямків роботи.
У своїй програмі планую забезпечити соціальний захист населення, чітку та ефективну роботу з питань своєчасної виплати компенсацій та пільг малозабезпеченим сім’ям. Збільшення фінансування на придбання безкоштовних ліків для пільговиків, особливо для інвалідів і ветеранів, учасників АТО.
Планую передбачити в бюджеті ОТГ кошти на роботу шкільних гуртків і секцій, розвиток позашкільної освіти, створення умов для розвитку та підтримки здібних, обдарованих дітей.
Я обіцяю працювати прозоро, відкрито і чесно на користь жителів Лановецької ОТГ. Я готовий взяти відповідальність за наш край.