icon clock13.03.2020
icon eye1621
ЛАНОВЕЧЧИНА

Мешканець Лановець відповідатиме за крадіжки

  Таємне викрадення майна інкримінують працівники Лановецького відділення поліції 18-річному мешканцю райцентру. Хлопець навідувався на чужі господарства коїти протиправне.

  Два факти крадіжок працівники поліції задокументували в райцентрі Злодій прокрадався на подвір’я приватних помешкань та виносив цінні речі. З заявою про крадіжку до поліції звернулися потерпілі власники. В одного ланівчанина з підсобного помешкання зникла електропила, а в іншого крадій поцупив електродвигун.

  Підозрюваного у скоєнні протиправного правоохоронці встановили. Юнак вже потрапляв в поле зору працівників поліції, за нанесення тілесних ушкоджень. Прцювати не хотів, а на розваги потрібні гроші. Їх вирішив заробити крадіжками на сусідських господарках.

  Очікував, коли господарі підуть на роботу і вирушав шукати цінне. Пилу одразу поніс продавати, а от двигун вагою понад 90 кілограм довелося спочатку завезти на таксі додому і сховати. Але і його швидко продав.

  Крадені речі поліцейські вилучили, їх після завершення усіх слідчих дій повернуть власникам. А юному зловмиснику доведеться відповідати за скоєне.

  Слідчі перевіряють причетність підозрюваного до скоєння інших злочинів, а за двома фактами протиправних діянь  відрито кримінальні провадження згідно статті 185 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Тернопільської області.