icon clock03.04.2020
icon eye1178
ЛАНОВЕЧЧИНА

НАСКІЛЬКИ ГОТОВИЙ ЛАНОВЕЦЬКИЙ ІНФЕКЦІЙНИЙ ВІДДІЛ ДО ПРИЙОМУ ХВОРИХ НА КОРОНАВІРУС

В Україні шість років триває російсько-українська війна. Не припиняють гинути хлопці й дівчата, а кварталівський сміхун С.Сивохо, отримавши, певно, подарунковий сертифікат на крісло радника РНБО, нахабно називає війну з московським агресором “українським внутрішнім конфліктом”. Чиєї держави він, і чимало йому подібних нинішніх чиновників?.. Нема слів…
Перед ще однією бідою, швидше за все також рукотворною, що охопила увесь світ і добралася до України, є вірусне захворювання COVID-19. Стрімке бажання змін в системі охорони здоров’я попередньої влади, а тут ще й некомпетентність нинішніх учасників і прихильників гумористичного “Кварталу 95”, що міняють владні крісла зі швидкістю самоката, призвело до того, що медицина у парі з фармацією стали бізнесовою структурою і безсоромно заробляють на горі своїх клієнтів. А в міністерстві охорони здоров’я їм тихо плескають.
Наскільки готовий інфекційний відділ лановецької районної лікарні до прийому пацієнтів, хворих на коронавірус, — цей та інші матеріали із життя Лановеччини — у сьогоднішньому номері “Голосу Лановеччини” на 12-ти шпальтах. Газету можна купити на пошті, в продуктових магазинах “Обрій” та “Студія м’яса” (млин).

Наталя ГАМЕРА