icon clock10.12.2020
icon eye2350
ЛАНОВЕЧЧИНА

На третьому пленарному засіданні першої сесії Борсуківської сільської ради восьмого скликання призначено старост і обрано заступника

10 грудня відбулося третє пленарне засідання першої сесії Борсуківської сільської ради восьмого скликання. Заступником голови обрали Богдану Вознюк. Також призначено старост: Віктор Гурзель працюватиме у селах Снігурівка, Мала Снігурівка, Маневе, Чайчинці; Іван Власюк — у Передмірці; Олександр Арабський — у Великих Кусківцях, Синівцях; Михайло Маковецький — в Борщівці; Микола Панчук — у Піщатинцях, Богдан Фольварочний — у Нападівці.

Загалом, на сесії депутати розглянули 13 питань, серед яких: затвердження положення про старосту, утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу, реорганізація сільських рад, створення фінансового відділу та затвердження положення про нього, затвердження права підписів на фінансових документах, затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води комунального підприємства “Наш Добробут” та інші.