«ОЩАДБАНК» ВІДЗНАЧИВ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ

  У середу в «Ощадбанку» відсвяткували третю річницю з часу відкриття оновленого відділення. Привітати іменинників з чудовим святом прийшло багато клієнтів та гостей. З самого ранку вони дарували приємний настрій і радість, а вдячні відгуки, адресовані працівникам відділення, створювали чудову атмосферу і додавали снаги в роботі. Гості залюбки знімкувалися біля фотозони з логотипом «Ощадбанк», пригощались кавою і чаєм зі смаколиками.

   Привітати іменинників приїхало керівництво обласного відділення, зокрема, начальник Тернопільського обласного управління АТ «Ощадбанк» Ярослав Соляр та його заступник Тарас Кравчук. Вони відзначили позитивні зміни, що відбулися у Лановецькому відділенні за останні три роки, побажали плідних успіхів у роботі, побільше клієнтів і процвітання.

  До приємних слів приєдналася районна влада, зокрема, голова районної ради Руслана Кушнір, перший заступник голови РДА Олександр Батожний, секретар міської ради Вікторія Хом’як, яка вручила подяку всьому колективу.

  В свою чергу, керуюча Лановецьким відділенням «Ощадбанк» Тетяна Кухарська подякувала всім клієнтам та партнерам за висловлений кредит довіри, зазначила, що її невеличкий колектив, який налічує всього сім співробітників, працює на повну, надаючи якісні послуги населенню.

  Фото Олесі МЕЛЬНИЧУК.