icon clock10.02.2020
icon eye1296
ЛАНОВЕЧЧИНА

ПЕДАГОГИ ЗАГІРЦІВСЬКОЇ ТА ЮСЬКОВЕЦЬКОЇ ШКІЛ ПОБУВАЛИ НА ПЕДАГОГІЧНИХ ЧИТАННЯХ У ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ

  Багато друзів та однодумців з різних куточків України зібралися 31 січня та 1 лютого у Хмельницькій ЗОШ І-ІІІ ст. №22 ім.Олега Ольжича на щорічні Педагогічні читання. Активними учасниками Все-українського семінару-практикуму з осо-бистісно зорієнтованого навчання на засадах гуманної педагогіки «Урок як акумулятор життя дитини» в черговий раз стали педагоги Загірцівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів і Юськовецької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Участь стала можливою завдяки тісній співпраці та соціальному партнерству з ТОВ «Волочиськ-агро» агропромхолдингу «Астарта-Київ».

  На семінарі педагоги ділилися думками і досвідом, ідеями і напрацюваннями, труднощами та перемогами, говорили про те, як удосконалити діяльність учителя, як зробити урок справжнім, щоб дитина проживала його разом із учителем, творила разом із учителем та надихалася на майбутнє.

  Ми стали учасниками цікавих виступів, тренінгів, майстерок, майстер-класів, лабораторії керівників шкіл. Обговорювали такі важливі питання, як духовні основи уроку, співпраця і співтворчість учасників освітнього процесу, роль суспільства у формуванні духовних цінностей дитини, цінності Гуманної педагогіки в умовах Нової української школи.

  А по завершенні на усіх чекав приємний сюр-  приз – чудовий концерт, який відбувся у Мистецькому просторі Подільського культурно-просвітницького центру ім.М.К.Реріха, та цікава екскурсія персональною виставкою київського скульптора Олексія Леонова «Гармонія – шлях мудрості», яку провів Президент Центру Станіслав Крук.

Автор: Олексій СЕРАФИМ,

директор Загірцівської школи.