ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИЖКИ Григорія ВОЛЯНЮКА: “МОЄ СЕЛО: РОКИ І ДОЛІ”

  11 грудня відбулася презентація книжки борсуківського краєзнавця Григорія Волянюка “Моє село: роки і долі”.

  Понад 70 авторських текстів зібрано у виданні. Усі вони свого часу були опубліковані у “Голосі Лановеччини”. Загалом Г.Волянюк з 1963 року передплачує районну газету, а 55 років є активним дописувачем.

  Найближчим друзям, меценатам і партнерам Григорій Антонович щедро презентував свою першу ластівку. А на зустрічі, яку організувала його невістка, керівник патріотичного клубу “Пошук”, вчитель Борщівської школи, методист районного методкабінету Лілія Волянюк, звучало багато хороших слів на адресу автора, подяк за скрупульозну краєзнавчу роботу, журналістський хист і письменницьку вдачу.

  Тепер і Борсуки мають історію села, в якій — долі людей, вулиць, кутків, окремих будівель. Усе це закарбоване на папері. Значить, не піде в забуття.

  Григорій Антонович — із когорти тих, кому важливе учора, він дбає про сьогодні і турбується про завтра свого рідного краю. Тож снаги Вам, голосе нашої рідної Лановеччини, на багате творче довголіття при доброму здоров’ї та в оточенні родини й щирих, вірних друзів.

Автор: Наталя ГАМЕРА.