icon clock30.01.2020
icon eye2150
ЛАНОВЕЧЧИНА

РОЗБІЙНИЙ НАПАД НА ЛАНОВЕЧЧИНІ: з будинку фермера винесли чверть мільйона гривень та коштовності

  Троє невідомих у масках увірвалися до будинку фермерів на Лановеччині, забрали гроші, цінні речі і втекли. Розбійний напад трапився 29 січня близько третьої години ночі, про це повідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

  За словами потерпілих, вночі у спальню господарів житла зайшли троє невідомих та зв’язали скотчем руки чоловікові й дружині. Шум почув син власників житла і сховався під ліжко. Проте зловмисники найшли його і також зв’язали.

  Невідомі вимагали від родини віддати гроші. В руках злодіїв були лом, дві бити та предмет, схожий на револьвер.

  Потерпілі розповіли нападникам де гроші. В результаті, невідомі збагатилися майже на 265 тисяч гривень. Забрали вони і коштовності, які були у будинку.

  Після цього тріо втекло. Син вивільнився та покликав на допомогу.

  За словами заступника начальника ГУНП в Тернопільській області Степана Яцуха, нападники ймовірно знали, що у будинку фермерів є гроші. Відомо було невідомим і про камери спостереження, оскільки зловмисники забрали вінчестер, де зберігалося відео.  Собаку, яка бігала на подвір’ї, злодії отруїли перед тим, як увійшли в будинок.

 Потерпілі розповідають, що чоловіки розмовляли українською мовою, але з суржиком.

 Даний факт внесений в ЄРДР відповідно до статті 187 частина 3 ККУ. Правоохоронці працюють на місці події, опитують мешканців району, розшукують нападників, опрацьовуючи камери відеоспостережень. Кому відома будь-яка інформація про напад, просимо телефонувати на лінію “102”.