icon clock28.11.2020
icon eye191
ЛАНОВЕЧЧИНА

ТОЛЕРАНТНІ БІЛОЗІРЧАНИ

У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності в Білозірській ЗОШ І-ІІІ ст. з 16 по 20 листопада пройшов Тиждень толерантності.

Розпочався тиждень ДНЕМ ТОЛЕРАНТНОСТІ. Членами учнівського самоврядування проведено зустріч «Квітка толерантності», а з учнями 6 класу — хвилинку позитиву «Долоньки толерантності». Девізом дня стали слова: «Толерантність врятує світ», а символом — червоний колір.

Вівторок — ДЕНЬ ПОСМІШКИ І ГАРНОГО НАСТРОЮ для учнів та вчителів школи розпочався з необхідності підібрати в одязі чи аксесуарах жовтий та оранжевий кольори, які в психології означають позитив, оптимізм, сприяють появі позитивних емоцій. Девіз дня: «Посміхнись світові — і світ посміхнеться тобі!». Учні активно брали участь в акції «Знайди посмішку» та провели вернісаж «Намистинки щастя».

Третій день тижня — ДЕНЬ ВВІЧЛИВОСТІ у школі пройшов під девізом: «Ввічливість нічого не коштує, але багато дає!» Соціальний педагог Наталя Михайлівна Бідна і психолог Анжела Василівна Андрощук провели гру «Паркан ввічливих слів» та акцію «Аптечка для душі». Колір дня — салатово-зелений.

Четвер став ДНЕМ ДОБРОЗИЧЛИВОСТІ і подарував учням та вчителям школи білий колір — колір чистоти. Девіз дня: «Твори добро на всій землі». З учнями 3 класу було проведено КТС «Дерево добра», а четвертокласники взяли участь в акції «Рушничок добрих справ».

Тиждень толерантності завершився ДНЕМ ВЗАЄМОРОЗУМІННЯ, який пройшов під девізом: «Ми — різні, ми — рівні». Учні п’ятого класу провели аукціон «Кошик порад» та склали «Абетку толерантності». Колір дня був синьо-голубий.

Усі проведені заходи позитивно вплинули на учнів та виявляли зацікавленість учителів.

Ольга ПЕНЧУК,
педагог-організатор Білозірської школи.