icon clock01.12.2019
icon eye479
ЛАНОВЕЧЧИНА

У БОРСУКІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ЗАПРАЦЮВАВ ЦЕНТР НАДАННЯ АДМІНІСТРАТИВНИХ ПОСЛУГ

  26 листопада відбулося урочисте відкриття відділення Центру надання адміністративних послуг Борсуківської сільської ради. Тут надаватимуть більше ста послуг, зокрема, ряд соціальних, нотаріальних послуг, послуг пенсійного фонду, реєстрацію та зняття з реєстрації місця проживання, реєстрація актів сімейного стану, реєстрація бізнесу та нерухомості та багато інших. Центр оснащений яскравою дитячою зоною, де юні дослідники зможуть цікаво провести час, поки батьки вирішують «паперові справи». Центр створений за підтримки Програми “U-LEAD з Європою” – міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами: Данією, Єстонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Програма також профінансувала створення віддаленого робочого місця у с.Борщівка, яке отримало сучасне технічне забезпечення.

  Голова Борсуківської ОТГ зазначив: «Над створенням ЦНАПу ми працювали близько двох років, стикалися з певними викликами та проблемами, але не відмовилися від цієї ідеї. Я вдячний усім, хто доклав зусиль для створення Центру надання адміністративних послуг у нашій громаді. Тепер адміністративні послуги стануть набагато доступнішими для жителів. З кожним днем ми будемо збільшувати кількість послуг та їх спектр. Щиро вдячні Програмі «U-LEAD з Європою» за інституційний та технічний супровід, завдяки чому вдалося створити ЦНАП сучасного зразка. Ми продовжуємо співпрацю з нашими партнерами і віримо, що наша громада досягне ще кращих результатів».

  Центр надання адміністративних послуг Борсуківської сільської ради працює з понеділка по п’ятницю з 9.00 до 16.00 (у четвер з 9.00 до 20.00 год.) без обідньої перерви.

За інформацією Борсуківської сільської ради.