У МОСКАЛІВЦІ ВІДБУЛИСЯ ЗМАГАННЯ НА КОВЗАНАХ-РОЛИКАХ

Цікаво і змістовно проводять дозвілля учні Москалівської школи. Головне — в русі. Тренер з біатлону Тернопільської ОДЮСШ Іван Стецюк не дає розслабитися, щоразу ставить нові завдання. Але школярам таке активне проведення вільного часу — до вподоби. Чи не кожної перерви, в позаурочний час вони прибігають у спортзал і тренуються. Зацікавлені в спортивному розвитку дітей, батьки придбали їм ковзани-ролики і підтримують всі ініціативи тренера. Одна з таких — першість школи серед учнів 1-5 класів.

Перед початком старту директор Юрій Поплавський побажав юним спортсменам успіху і хороших результатів, а учні й вчителі всіляко підтримували змагальницький дух учасників.

Результати змагань: у групі дівчат на дистанції 200 м фаворитом стала першокласниця Катерина Шептицька, другою фінішувала Олександра Степаненко (2 кл.), третьою була першокласниця Вікторія Іваніцька. На дистанції 300 метрів у групі хлопців призерами стали Олександр Солтис (1 кл.), Владислав Макодрай (1 кл.), Рустам Лахманюк (2 кл.), а чемпіонкою серед дівчат — Катерина Гоцуляк. Дистанція 500 м: 1 місце посів Юрій Віннічук (5 кл.), 2 — Роман Іваніцький (4 кл), 3 — Артем Скакун (4 кл.). Переможців нагороджено грамотами.

Загалом, Москалівська школа плодовита на спортсменів-біатлоністів, які досягли хороших результатів на обласному і всеукраїнському рівнях, тож є на кого рівнятися. Серед них — учень 8 класу Михаїл Шептицький — срібний призер області на лижоролерах. Цього дня він провів показові виступи для учасників змагань і вболівальників.

Олеся МЕЛЬНИЧУК.