icon clock10.02.2021
icon eye315
ЛАНОВЕЧЧИНА

Щасливчики редакційної лотереї

Цьогоріч розіграш проходив за трьома категоріями: між колективами, що передплатили газету на рік, серед присутніх у залі, хто заздалегідь зареєструвався на участь у лотереї, та всіх, від кого в редакцію надійшли квитанції (а це 194 учасники).

Від колективів місцевих установ було дванадцять квитанцій. Між ними розіграли електрочайник від власниці мережі магазинів «Жасмін», «Аладдін», «Алі-баба» Людмили Ковальчук. Виграли працівники споживчого товариства.

Три продуктових набори від Олександра Дорановського, спонсора і також передплатника газети, розіграли між присутніми у залі. Вони дісталися Любові Цалик, Наталії Парій та Марії Косінській. Окрім цього, всім, хто прийшов на розіграш особисто, ми подарували ручки з логотипом «Голос Лановеччини» та календарики на 2021 рік, які виготовили за кошти редакції та дольової участі спонсора Івана Хаблюка.

Крутили лотерейний барабан усі присутні у залі діти. До того ж, по декілька разів, бо виграшних білетів було тридцять! Кожен власник передплатного абонемента був зареєстрований під певним номером. Діти озвучували щасливий номер, а працівники редакції оголошували прізвище. Декілька передплатників отримали свої призи у день розіграшу, частина — за подарунками приходили в редакцію.

Відтак, власницею електром’ясорубки (від ТОВ «Лановці-інвест) стала Марія Безбах з Юськовець. Прикметно, що торік її чоловік у нашій лотереї виграв рушники. Пані Марія зізналася, що електрична м’ясорубка — саме та річ, якої вона не мала.

Праску від магазину «Електролюкс» виграв Василь Касіянчук з Михайлівки, а тостерницю — Оксана Серпевська з Борщівки.

Від Людмили Ковальчук отримали подарунки Інна Пушак (сковорідка) та Руслан Задерей (міксер).

Скатертину і рушник від Віти Фарини виграли Ганна Ящук та Ангеліна Красюк.

Власником сертифікату на романтичну вечерю в ресторані City Life став Іван Лобунь з Малої Карначівки.

Об’ємне краєзнавчо-історичне видання — третій випуск альманаху «Лан» вручили Анатолію Поліщуку.

Сертифікати на послуги візажистки (на брови) Наталі Чабай виграли Наталія Блажійчук (Юськівці), Лілія Ткаченко (Оришківці), Віта Фарина, Василь Бабич; на послуги перукарки Інни Пушак — Світлана Сліпчук (Передмірка), Галина Васюрин і Вадим Костюк; фруктові букети від флористки Мирослави Зінкевич (магазин «Камелія») — Петро Врублевський (Плиска), Аня Лиса (Соколівка) та Олександр Костюк.

Обідні сети суші від сушиста Станіслава Ткачука смакуватимуть Зоя Бригадир (Великі Кусківці), Тетяна Пальчик та Віта Базан. До речі, раді знову вітати пані Зою, бо торік вона отримала плед.

Солодкі десерти від відомої кулінарки Наталки Павлюс виграли Марія Мельничук (Оришківці), Ліна Смолій та Емма Лойко.

Солодощі і шампанське від магазину «Хлібодар» дісталися Тетяні Кухарській.

Надзвичайно цінуємо значний внесок усіх спонсорів у підготовку редакційної лотереї-2021!

За лотерейний барабан, допомогу в організації і надане приміщення дякуємо директору Культурного центру Єловицьких Юркові Матевощуку та Лановецькій міській раді.

За музичне й танцювальне доповнення, що надало святковості проведенню редакційної акції, ми щиро вдячні переможцям і обласних, і всеукраїнських, і міжнародних конкурсів — зразковому художньому ансамблю танцю «Ольвія» будинку дитячої та юнацької творчості — особисто керівникові Ользі Голишевій та дуету у складі Юлії Парій та Максима Гуштика.

Дякуємо переможниці всеукраїнських онлайн конкурсів, вихованці керівника гуртків будинку дитячої творчості Ліни Смолій, маленькій вокалістці Софійці Шпак.

Щира подяка також переможцю міжнародних, всеукраїнських та обласних фестивалів і конкурсів, юному баяністу Богдану Демчуку та його викладачці з музичної школи Наталії Магдич. І діти, і їхні творчі наставники — неодноразові герої публікацій на сторінках «Голосу Лановеччини».

Про когось «Голос Лановеччини» уже писав матеріали, про когось ще обов’язково напише. Бо насправді теми, варті уваги численної аудиторії, не вичерпуються. Радіємо, що вага журналістського слова і вклад жителів нашого краю у творення історії не втрачають сили. Ми з вами, друзі, тримаємо один одного «на плаву» у сьогоднішніх жорстких умовах виживання. Наш скромний редакційний колектив приймає будь-які виклики сучасного медіаринку, намагаємось наповнювати газету та онлайн видання — сайт lannews і сторінку у facebook «Газета Голос Лано-веччини» якісним контентом. Але заробляємо лише з друкованої версії, тобто від передплати, при чому Укрпошта собі за доставку газети відраховує від нашого заробітку 40%. У нас ідуть витрати на друк, енергоносії, канцелярію та ін., а решта залишається на зарплату і нарахування. Насправді виживати нелегко, як і багатьом у нашій глибинці. Тому надзвичайно вдячні всім, хто усвідомлює значимість місцевого засобу масової інформації в сучасному періоді та для майбутніх поколінь; усім, хто, переглядаючи наші публікації з комп’ютерів, смартфонів чи гаджетів, все ж підтримують видання передплатою.

Залишаймось і надалі разом! Не упустіть шансу скористатися багаторічною редакційною акцією за умови наявності річної квитанції, розмістивши вітання, оголошення, подяку чи співчуття (у межах стандарту) раз у рік безкоштовно. Будьте з «Голосом Лановеччини»! Не втрачайте свій «Голос…»! Разом — надійніше!

Наталя ГАМЕРА.

Фото Олесі МЕЛЬНИЧУК.