icon clock04.01.2021
icon eye197
спорт

В скарбничку нагород – дві срібні та бронзова медалі

21 — 27 грудня на гірськолижному комплексі “Буковель” відбувся чемпіонат України з біатлону, присвячений новорічно-різдвяним святам. Участь у змаганнях взяли кращі біатлоністи України з Сумської, Чернігівської, Харківської, Рівненської, Київської, Закарпатської, Львівської, Тернопільської областей. У складі збірної області на чемпіонаті змагалися й наші земляки: представники Борсуківської громади — великокусківчани Руслан Бригадир і Діана Смолій та Лановецької громади — москалівчани Давид та Іванка Драбики. В естафетній гонці 4х7,5 км четверо біатлоністів з Тернопільщини, серед яких майстер спорту Руслан Бригадир і кандидат в майстри спорту Давид Драбик, випередивши команду з м.Суми фінішували другими. Перше місце вибороли біатлоністи з Чернігова.

В естафетній гонці команда Тернопільської області, у складі якої виступали Діана Смолій, посіла четверте місце.

Наступного дня під час гонки-переслідування на дистанції 12,5 км зі стрільбою на 4-х рубежах Руслан Бригадир виборов бронзову медаль.

Вітаємо наших біатлоністів із вдалим завершенням року. Нехай різдвяні свята принесуть їм нові мрії та сподівання. Нехай 2021-й рік стане початком нових звершень та яскравих перемог, додасть впевненості, а незрадлива фортуна посміхається частіше.

За інформацією тренера Тернопільської ДЮСШ із зимових видів спорту Івана СТЕЦЮКА.