icon clock10.01.2020
icon eye1023
ЛАНОВЕЧЧИНА

ГРОМАДА ЦІКАВИТЬСЯ: Чому тротуари не готові до ожеледиці та інших несприятливих погодних умов?

Підготовка до несприятливих погодних умов розпочалася ще із листопада. На початку грудня на найбільш людних перехрестях та підйомах встановлені контейнери з піскосумішшю. У четвер, 9 січня, з самого ранку працівники комунальної служби почали посипати вулиці. Їхня чисельність не дозволяє працювати одночасно у багатьох місцях, проте до 10 год ситуацію вдалося вирішити. До роботи долучився колектив міської ради. Прикро, що цього не зробили працівники інших установ та організацій. Окрім цього, на вулицях Українська, Шевченка, Шкільна, Молодіжна, Корольова, Хлібна, Поповича, Робітнича та Сагайдачного працювала спецтехніка.
Закликаю усіх небайдужих мешканців — у випадку надзвичайних погодних умов долучатися до спільного посипання вулиць. Пам’ятайте, що навіть три лопати піску, кинуті на перехрестя, можуть врятувати чиєсь здоров’я!

Міський голова Роман КАЗНОВЕЦЬКИЙ.

Від редакції: У 2020 році, з ініціативи Лановецького міського голови відновлюємо у газеті дещо призабуту рубрику “Громада цікавиться”. Як пояснив голова ОТГ, вони щотижня звітують перед людьми про зроблену роботу, діляться новинами, успіхами. Але є чимало проблем, вирішення яких потребує часу, коштів чи інших моментів, про які не всі знають достеменно, але знати мають право. Тож для кращої комунікації влади з населенням у міській раді вирішили публікувати вичерпні роз’яснення, які готуватиме міський голова Роман Казновецький.
Запитання просимо надсилати на електронну адресу редакції golos-lan@ukr.net; телефони — 2-15-29, 097 321 46 80 (вайбер) або поштою: 47402, м.Ланівці, вул.Незалежності, 20а.