icon clock10.05.2020
icon eye1451
ЛАНОВЕЧЧИНА

Дочекалися: у Ланівцях ремонтують дорогу

    Минулого тижня у Ланівцях стартував середній поточний ремонт автошляху Р-43/М-19/-Ланівці-Н-02 км.

  “Усе це є результатом п’яти років офіційних звернень міської ради до служби, на балансі якої перебуває ця дорога, та підтримка народного депутата нашого округу Ігоря Василіва. Впевнений, що й місцеві депутати підтримають рішення про співфінансування ремонту”, – зауважує міський голова Роман Казновецький.

  Автошлях включений до національного проєкту “Велике будівництво”. Роботи здійснює підрядна організація Техно-Буд-Центр на замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області.

  Планують відремонтувати 5,5 км автошляху, на яких відфрезують старе покриття, зроблять регенерацію основи дороги, укладуть 2 шари асфальтобетонного покриття, оновлять освітлення, автопавільйони та тротуари. Також у рамках ремонту нанесуть розмітку, встановлять дорожні знаки тощо.

  Загальна сума робіт згідно з договором – 138,4 млн грн. Наразі з державного бюджету уже виділено 85,4 млн грн. 234 тис. грн виділять у вигляді співфінансування із бюджету Лановецької громади.

  “Ланівці були, є і будуть європейським містечком. Ремонт цієї дороги — одна зі складових, які зроблять місто ще привабливішим та комфортнішим. Далі працюватимемо інтенсивніше – попереду роботи у зооботсаду, набережній ставу тощо”, – коментує Роман Казновецький.

  За інформацією Лановецької міської ради.