Жовтневий калейдоскоп виховних заходів у Лановецькій школі І-ІІІ ст. №1 імені Юрія Коваля:

“СТОП-булінг”. З 29 вересня по 2 жовтня практичним психологом Тетяною Березюк та соціальним педагогом Людмилою Глєн проведено ряд профілактичних заходів з метою попередження насильства в учнівському середовищі, поширенню булінгу та його видів. Це круглий стіл з учнями 9 класу “Як протидіяти булінгу”, де запрошеними були заступник директора Тетяна Паньків та інспектор поліції Михайло Ревизюк. А ще тренінгові заняття з учнями 6-7-х класів “Моя безпечна поведінка”.

7 жовтня пройшла виставка дитячих робіт «Дари рідної землі».

8 жовтня учні 7-В класу з класним керівником
Ольгою Крижановською провели екологічний бумеранг
“Наша планета Земля”.
Обговорювали важливі екологічні
проблеми, які потрібно розв’язати на сучасному етапі. Були інсценізовані ситуації, різноманітні відеоролики, прослуховування звукової книги із серії “Почуй голос природи”, загадки, народні прикмети, вікторини.

12 жовтня учні школи взяли участь у шкільному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячої творчості “Безпека в житті — життя в безпеці”.

14 жовтня, у День захисника України, учні 9-А класу разом із класним керівником Оксаною Стасюк підготували та провели для однолітків історико-літературну композицію “Від козаків до кіборгів”.

Старшокласники у центрі Єловицьких переглянули документальний фільм «Міф», в якому розповідалося про Василя Сліпака — оперного співака зі світовим ім’ям та унікальним голосом. Головний герой став добровольцем і з 2015 року брав участь у бойових діях на Донбасі. Загинув у 2016 році від кулі снайпера.

Інтерактивне заняття факультативу “Економіка і фінанси” учні 9-В класу провели у відділенні ощадбанку в Ланівцях.

Різнобарвними пазлами складаються дні у нашій школі під назвою “Кольоровий тиждень”.

Учні 5-Б та 6-А класів відвідали місто Кам’янець-Подільський та його славетну фортецю. Діти взяли участь в екскурсії- квесті, де мали можливість позмагатися та дізнатися цікаві факти, які відбувались в історії України. Усіх учасників нагороджен пам’ятними грамотами.

Осіння фотозона біля школи стала улюбленим місцем як учнів та педагогів, так і перехожих.

Підготувала Тетяна ЗУБРИЦЬКА, педагог-організатор.