Запрошуємо платників крокувати у ногу з сучасністю та звітувати електронно

Рекомендуємо платникам податків обрати сучасний та зручний спосіб подання податкової звітності — засобами телекомунікаційного зв’язку. Особливо актуально це стало під час карантинних обмежень, встановлених задля запобігання поширенню гострої респі-раторної хвороби COVID-19.

Для цього необхідно безкоштовно отримати кваліфіковані електронні довірчі послуги (далі — ЕДП) у Кваліфікованому надавачу електронних довірчих послуг Інформаційно-довідкового департаменту ДПС (далі — КНЕДП ІДД ДПС), розміщеного у Центрі обслуговування платників (м.Тернопіль, вул.Білецька,1).

За допомогою електронного ключа необхідно зареєструватися в Електронному кабінеті на сайті ДПС України за посиланням: https://cabinet.sfs.gov.ua/.

Для формування та відправки звітності створено безкоштовний сервіс Електронний кабінет платника на офіційному вебпорталі ДПС. Підтвердженням доставки звітності буде надходження квитанції про отримання податкової декларації каналами телекомунікаційного зв’язку.

Переглянути та завантажити актуальні форми реєстраційних документів можливо у розділі «Отримання електронних довірчих послуг» на офіційному інфор-маційному ресурсі Надавача https://acskidd.gov.ua

Кременецьке управління ГУ ДПС у Тернопільській області.