icon clock20.12.2020
icon eye571
ЛАНОВЕЧЧИНА

Заради здорових і радісних школярів

Ось уже другий рік Лановецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 бере участь в унікальній соціальній програмі, яка реалізовується Центром «Розвиток КСВ» та Mondelez International Foundation «Healthy Scools: заради здорових і радісних школярів».

Програма має на меті сприяти розвитку здорового харчування, фізичних активностей та свідомого ставлення школярів до власного здоров’я.

Першим завданням для школярів був Спорт-челендж, який тривав 4 тижні. Тижні мали свою тематику: «Фанова руханка», «Спорт родиною», «Шкільна олімпіада», «Натхненні спортом». Активними були не лише учні, а й батьківський та педагогічний колективи школи.

Завдяки програмі «Healthy Scools: заради здорових і радісних школярів», ми спостерігаємо значні зміни. Свій вільний час діти почали проводити з користю для здоров’я: руханки, спортивні ігри, плогінг, заняття на свіжому повітрі. Значно менше учні проводять часу у соціальних мережах та відеоіграх. Карантинні умови дещо обмежили реалізацію окремих активностей, які діти залюбки проводять в домашніх умовах.

Інна ПАСТЕРНАК, педагог-організатор.