icon clock29.03.2021
icon eye1032
спорт

Золото, срібло та бронза – чергові здобутки лановецьких каратистів

            Традиційно навесні у м. Одеса відбувся ХХІ-ий Чемпіонат України з годзю-рю карате, участь в якому взяла і команда «СІНАЙ», що представляла Тернопільську область.  Наші спортсмени змагалися у декількох розділах: техніка традиційна та зі зброєю, бої безконтактні, напівконтактні та повно контактні, а також командні поєдинки.  Тож, Данило Крещук, Софія Кравчук, Ілона Крук, Анна Войцещук, Андрій Козак, Олександр Сліпчун та два легіонера із смт. Ямпіль Денис Рибачук та Олександр Комаринський зібрали в собі усі сили, досвід та знання і стали золотими, срібними та бронзовими призерами Чемпіонату України. Звичайно ж, такими результатами ми завдячуємо активним тренуванням, порадам та науці тренера секції карате – Володимира Попенка.

            Подібні змагання – це своєрідний підсумок і особистий залік кожного спортсмена. А також можливість піднятися на головний п’єдестал по карате в Україні. Хвилювання. Радість, піт, кров, сльози, радість та безмежний досвід – емоційний вибух вихідних днів. Однак, ми впевнені, 8 золотих, 10 срібних та 4 бронзових медалі – це ті здобутки ГО «Карате-Клуб «СІНАЙ», якими збагатилася скарбничка карате всієї області.

            Правила Доджокун, якими керується годзю-рю карате, вчать нас бути ввічливими, стриманими, тренуватися, зважаючи на свої можливості. Тож, слідуючи ним ми стаємо кращими щораз, коли виходимо на татамі! Дякуємо сьогодні дітям за старання та результат, тренеру за настанови та навчання і повчання, а всім батькам та колегам за підтримку та віру у нас, адже саме так формується команда і її дух.

Сніжана КРЕЩУК.