icon clock06.09.2020
icon eye256
ЛАНОВЕЧЧИНА

КОЛИ РОЗПОЧНЕТЬСЯ РЕМОНТ МОСТА НА ОБ’ЇЗНІЙ ЛАНОВЕЦЬ?

  Ще в липні голова райдержадміністрації Василь Бадищук, відповідаючи на запитання громади щодо ремонту моста на об’їзній Лановець повідомив, що тендер на проведення його ремонту виграла компанія ТзОВ “АВАКС ПРОФ”. На початку серпня буде укладено договір на виконання робіт з даною компанією. Планувалося, що одразу й приступлять до ремонту.

 Наразі міст і нині там… Тобто, нема моста. Робіт ніяких не проводять. А запевняли, що до виборів зроблять. Тепер цікаво: до яких?

  Тим часом дорогу через центр Лановець, а це вулиця Незалежності, як-небудь підлатали. Вантажівки, великовагові фури продовжують курсувати через місто, змушуючи прилеглі багатоповерхівки здригатися від кожного їхнього руху. Тож коли приступить до роботи славнозвісний “АВАКС ПРОФ”? Коли нарешті об’зна дорога нашого міста увімкне зелене світло транзитному транспорту?

  За роз’ясненням редакція звернулася до голови райдержадміністрації Василя Бадищука.

Ось що повідомив посадовець:

  — Між ТОВ «АВАКС ПРОФ» та Управлінням капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації 12.08.2020 року підписано договір щодо ремонту моста на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення С201026 Ланівці-(Ланівці-Теофіполь) км 0+891. Вартість метало-гофрованої конструкції становить більше 4 млн грн (80% від вартості проекту). У кінці серпня перераховано аванс, без якого не можна було здійснити замовлення труби (близько 2 млн грн). Від цього часу розпочалися роботи з виготовлення конструкції, що триватимуть 30-45 днів. Проектантом та виробником метало-гофрованої конструкції є ТОВ «ВІАКОН Україна».

  За 10 днів до поставки труби на місце призначення розпочнуться підготовчі ремонтні роботи для її монтажу.