icon clock30.10.2019
icon eye293
ЛАНОВЕЧЧИНА

Культурний центр Єловицьких – платформа місцевого розвитку

    Уже три місяці в самому серці Лановецької громади функціонує унікальний громадський простір – Культурний центр Єловицьких. Розташований він на другому поверсі будівлі колишнього кінотеатру «Супутник», що сьогодні не впізнати.

  Відкрили центр у символічний день для нашої громади –   575-й ювілей. Першою мистецькою подією для мешканців ОТГ стала фотовиставка зас-луженого журналіста України Олега Снітовського про уродженця Лановеччини, визнаного світового генія Івана Марчука.

  Культурний центр Єловицьких став багатьом мешканцям громади справжньою соціальною платформою для культурного та громадського розвитку. За три місяці тут показали понад десяток фільмів для дорослих та дітей, відбувся вечір акустичної музики та презентація книги Макса Кідрука. Із нагоди храмового свята м.Ланівці Молодіжна рада організувала інтегровану подію «Lanivtsi Praznyk Party». Для фанатів футболу у центрі відбуваються прямі трансляції футбольних матчів. Окрім цього, саме тут проходили громадські слухання, засідання сесії міської ради, виконавчого комітету, робочих груп та семінари для мешканців міста тощо.

  Культурний центр Єловицьких – родзинка на мапі Лановецької ОТГ, що об’єднує усіх нас та дарує насолоду культурного відпочинку.

  Ми зібрали для вас анонси найближчих подій, щоб ви також стали частиною мистецького і соціального життя громади:

  25 жовтня о 16:00 год – вечір камерної музики з «Камератою»;

  26 жовтня о 19:00 год – показ фільму «Крути 1918»;

  10 листопада о 15:30 год – презентація книги «Нариси історії Береза-Картузького концтабору» Петра Мазура та Олександра Ільїна.

  10 листопада о 19:00 год – показ фільму “Зрадник”.

  17 листопада о 16:00 год – трансляція футбольного матчу “Сербія – Україна”.

  А щоб слідкувати за усіма подіями, шукайте Культурний центр Єловицьких у мережі Facebook.

За матеріалами Лановецької міської ради.