icon clock15.03.2021
icon eye1001
спорт УКРАЇНА

Лановецькі каратисти – переможці Міжнародного турніру!

Перші весняні вихідні для «Карате-Клуб «СІНАЙ» стали тріумфальними, адже учні секції «Карате» здобули перемогу в VI Міжнародному турнірі «Кубок Лотоса», що проходив у м.Рівне.

На татамі зібралося понад півтори сотні учасників. Наші спортсмени вдруге брали участь у цих змаганнях. Минулоріч посіли друге загальнокомандне місце, а сьогодні — перші! Представляли команду «СІНАЙ» Данило Крещук, Катерина Кушнірук, Ірина Обуховська, Софія Кравчук, Андрій Шабан, Андрій Козак, Данило Шабан, Станіслав Ліпов, Олександр Сліпчун, Анна Войцещук, Ілона Крук та двоє юнаків із Ямполя — Олександр Комаринський та Владислав Фіялчук. Це саме ті учні, які вибороли 18 золотих, 19 срібних та 8 бронзових медалей у п’яти різних розділах: ката (виконання техніки), кобудо (техніка із нунчаками), кенджитсу (бій на чукенах), шобу куміте (безконтактний бій) та ірікумі-дзю (напівконтактний бій). Десятки годин підготовки, виснажливі тренування, настанови та повчання тренера Володимира Попенка увінчалися успіхом — команда «СІНАЙ» з міста Ланівці отримала кубок переможця.

Сьогодні саме у Ланівцях зареєстрована і Тернопільська обласна Федерація годзю-рю карате, ми єдині в області, хто представляє саме цей напрямок бойового мистецтва.

Так, перемога легкою не буває, адже вона покладає і велику відповідальність — показувати гідний рівень у всіх наступних змаганнях, а їх попереду багато. Тож вітаємо усіх нас із І місцем на такому солідному турнірі та щиро віримо, що ми станемо тими, хто розбудує годзю-рю карате на Тернопільщині.

Висловлюємо вдячність Лановецькій міській раді і за підтримку, і за часткову компенсацію спортсменам фінансових затрат. Дякуємо, що піклуєтеся про фізичний розвиток та здоров’я дітей.

Успіху усім нам і далі — до перемог!

Сніжана КРЕЩУК.