icon clock14.11.2020
icon eye233
ЛАНОВЕЧЧИНА

Лановеччина – сільськогосподарський регіон

Сільське господарство – одна з провідних галузей на Лановеччині. Освоєння земель, вирощування зернових, бобових та інших сільськогосподарських культур, розвиток фермерських господарств спричиняють сталий попит на працівників аграрної сфери.

Загалом за десять місяців 2020 року  41.5% вакансій, які подали роботодавці до районної служби зайнятості, пропонувались у сільськогосподарській галузі.

Сезонні роботи у сільському господарстві уже на етапі завершення, відтак основна кількість вільних робочих міць вже заповнена, проте в часі активного сільськогосподарського сезону підприємства подали інформацію про попит на робочу силу (вакансії) на 248 робочих місць. Найбільш потребували  трактористів-машиністів сільськогосподарського виробництва, водіїв автотранспортних засобів, слюсарів з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування, рибоводів, підсобних робітників.

Своїм працівникам роботодавці готові платити в середньому 6000 тис. гривень.

Принагідно вітаємо  з професійним святом – Днем працівників сільського господарства, Днем аграрія усіх, хто пов’язує свою трудову діяльність з обробітком нашої землі, переробкою та заготовленням її плодів. Нехай погода буде для вас сприятливою, земля – родючою, техніка – надійною, врожаї щедрими. Нехай ваші родини живуть у сімейному затишку, щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї!

Відділ взаємодії з роботодавцями Лановецької районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості тел.(03549) 21484