icon clock19.06.2020
icon eye806
ЛАНОВЕЧЧИНА

НОВИНКА “ГОЛОСУ ЛАНОВЕЧЧИНИ” – ПОДАРУНКОВИЙ СЕРТИФІКАТ

  Газета “Голос Лановеччини” — це інформаційно-аналітичний вісник для шанувальників друкованого слова. Сучасний світ інформаційних технологій має чимало переваг, але не в змозі замінити СЛОВА на папері. Це пам’ять, яку не стерти, історія, яку не переписати, інформація, в достовірності якої немає сумніву. Усе наше життя — з успіхами й невдачами, злетами й падіннями, радощами й проблемами — віддзеркалює часопис “Голос Лановеччини”. Дякуємо тим, хто з нами, запрошуємо нових мандрівників у подорож сторінками рідного літописця!

  Пропонуємо подарункові сертифікати на газету “Голос Лановеччини”

 на 12 місяців — 290 грн;

 на 6 місяців — 150 грн;

 на 3 місяці — 80 грн.

  Зробіть креативний сучасний подарунок  для близької людини, добрим знайомим чи колегам, придбавши подарунковий сертифікат на передплату газети “Голос Лановеччини”!

  Передплатити “Голос Лановеччини” можна й онлайн, скориставшись відповідною функцією у Приват24. Для цього у графі “Призначення платежу” у розділі “Мої платежі”  необхідно створити новий платіж, ввівши назву газети (редакція газети Голос Лановеччини), та уточнити період передплати й адресу отримувача.

  Зверніть увагу! Щоб отримувати часопис уже з наступного місяця, платіж необхідно здійснити до 15 числа попереднього місяця.

  За додатковою інформацією звертайтеся: 097 321 46 80 (viber); e-mail: golos-lan@ukr.net

Щиро ваш — редакційний колектив “Голосу Лановеччини”