icon clock16.02.2021
icon eye472
ЛАНОВЕЧЧИНА

Наші педагоги – в п’ятірці кращих вчителів області

Місія сучасного вчителя і школи — навчити дітей бути гнучкими у змінах. Вчитель має вміти мотивувати учня до розвитку, до знання предмета, до пізнання світу. Це можна зробити лише тоді, коли любиш свою працю, дітей, коли ти відповідальний і відкритий до світу. Такими є вчителі Лановецької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №2 Черній Іванна Анатоліївна та Андрощук Альона Іванівна.

7 лютого в Тернопільському обласному комунальному інституті післядипломної педагогічної освіти проходив відбірковий етап ІІ туру всеукраїнського конкурсу “Учитель року-2021”. Вчителі Лановецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 успішно пройшли конкурсні випробування й увійшли в п’ятірку кращих вчителів Тернопільської області!

У номінації “Математика” (контрольна робота: розв’язування задач підвищеної складності з геометрії, алгебри і початків аналізу; проведення дистанційного уроку без залучення здобувачів освіти) заклад освіти представляла Альона Андрощук, а в номінації “Українська мова та література” (творча робота: написання есе; проведення дистанційного уроку без залучення здобувачів освіти) — Іванна Черній. Ми гордимося нашими колегами, адже саме такі вчителі формують престижність нашого закладу освіти.

Тож бажаємо педагогам успіху і перемоги у фінальному етапі ІІ туру конкурсу, який відбудеться 13-14 лютого в Тернополі. Ваша титанічна праця і професійні вміння достойні високої оцінки!

Валентина БІЛИК, заступник директора з навчально-виховної роботи.