icon clock03.11.2019
icon eye771
ЛАНОВЕЧЧИНА

На Лановеччині – новий очільник районного сектору ДСНС

  25 жовтня під час робочої поїздки начальник Управління ДСНС України у Тернопільській області полковник служби цивільного захисту Віктор Маслей відвідав Лановецький районний сектор Управління ДСНС України у Тернопільській області, де представив співробітникам підрозділу їхнього нового керівника – підполковника служби цивільного захисту Олександра Мороза.

  Головний рятувальник акцентував увагу новопризначеному керівнику на важливих напрямках діяльності служби, побажав успіхів у роботі. Також він висловив переконання, що той не лише дбатиме про пожежно-рятувальну службу Лановеччини та захищатиме район від пожеж й інших надзвичайних подій, а й плідно співпрацюватиме і взаємо-діятиме з органами влади та органами місцевого самоврядування.

  Під час зустрічі з особовим складом Віктор Маслей зазначив, що основним завданням вогнеборців була, є і буде безпека та порятунок людей, їх майна від пожеж та інших надзвичайних ситуацій.

  Співробітники районного сектору та 11-ї державної пожежно-рятувальної частини мали можливість особисто задати запитання, які їх турбують та отримати змістовні відповіді. Начальник Управління прийняв до уваги пропозиції, вникнув в проблеми та пообіцяв вирішити їх в межах своєї компетенції.

  До слова, підполковник Олександр Мороз свою службову діяльність розпочинав на Лановеччині, де раніше працював на посаді головного інспектора Лановецького РС. А перед призначенням на нову керівну посаду протягом двох років очолював пожежно-рятувальну службу Шумщини.

  За матеріалами Інтернет-видань.