icon clock02.11.2020
icon eye776
ЛАНОВЕЧЧИНА

РЕДАКЦІЙНИЙ ФЛЕШМОБ «ГАЗЕТА У ПОДАРУНОК: СВОЇМ – СВОЄ!»

Друзі! Запрошуємо разом із нашим колективом наступний, 2021 рік, прожити з рідним «Голосом Лановеччини». Як би не змінювалися кордони Лановеччини, географія поширення нашого з вами видання залишається незмінною. Як і традиційна акція для річних передплатників — сімейні вітання (у межах стандарту), або оголошення, подяка, некролог чи «світлій пам’яті» — безкоштовно.
Передплату на газету «Голос Лановеччини» можна подарувати чи близьким, рідним, чи просто знайомій (або й незнайомій) людині. Для такого прояву турботи ми виготовили подарунковий сертифікат, який успішно почав діяти з ІІ півріччя цього року. На наступний є в наявності й річні. Надзвичайно приємно, що редакційну новинку замовляють з благодійною метою, навіть не афішуючи ім’я благодійника. Дякуємо, друзі, це благородний вчинок. Запрошуємо усіх, хто цінує вагу рідного слова і поважає його шанувальників, долучатися до місцевого флешмобу «Газета у подарунок: своїм — своє!» Окрім цього, «Голос Лановеччини» готує календарі і календарики на 2021 рік.
Залишайтеся, друзі, з «Голосом…», не зраджуйте своїм принципам бути в курсі життя Лановеччини. А воно, з огляду на діючу реформу децентралізації, обіцяє бути цікавим і триматиме нас із вами у постійному тонусі й передчутті чогось нового.
Щоб отримувати часопис із січня 2021 року, оформити передплату можна до 25 грудня цього року.

Вартість «Голосу Лановеччини» у 2021 році з урахуванням підвищення послуг пошти:
1 місяць — 27 грн 20 коп.;
3 місяці — 78 грн 60 коп.;
6 місяців — 150 грн 20 коп.;
12 місяців — 295 грн 20 коп.

За інформацією щодо редакційних акцій на наступний рік та з благодійною метою передплати «Голосу Ла-новеччини» чи придбання сертифікату звертайтеся за тел.: 2-15-29; 097 321 46 80 (вайбер); пишіть нам у приватні повідомлення на фейсбук сторінці Голос Лановеччини та на ел. пошту golos-lan@ukr.net
Річних передплатників чекають сюрпризи. Дякуємо усім, хто з нами був і залишається! Разом — краще!

Колектив газети «Голос Лановеччини».