icon clock05.10.2019
icon eye1152
ЛАНОВЕЧЧИНА

СИНІВЧАНИН Віктор ПАСІЧНИК ЗЛОВИВ ВЕЛИЧЕЗНУ РИБУ

  Білий амур вагою 11 кг 200 г днями попався на гачок Віктора Пасічника з с.Синівці. Це його своєрідний рекорд, позаяк такої рибини йому ще ніколи не фортунило зловити. Було, правда, декілька років тому,витягнув коропа вагою 5 кг 700 грамів.

  Рибина добряче потріпала нерви добродію Віктору, адже майже півгодини водила вудкою, періодично підпливаючи до очерету. На щастя, поряд рибалив знайомий, який і допоміг витягнути велетня на берег.

  Зізнається співрозмовник, таке хобі у нього з дитинства, як у всіх хлопчаків.  Але по-справжньому прикипів до рибалки 15 років тому. Це допомагає йому відпочити думками від буденних клопотів та проблем.

  Місцевий ставок є віддушиною для місцевих мешканців. Вони постійно зариблюють його і дбають про благоустрій. Про те, що тут водиться чимало різноманітної риби знають сільчани, однак, що справжні велетні, – навіть і не думали.

  – Такий улов буває раз у житті, – каже рибалка-рекордсмен. І, усміхнувшись, додає: «Просто  рибині захотілось посмакувати картоплею. Через це й попалась на гачок».

  Залишається лишень сказати: «Оце так рибина». Мабуть її вистачило, щоб нагодувати цілу родину синівчанина.

Автор: Олеся МЕЛЬНИЧУК.