icon clock06.06.2020
icon eye259
ЛАНОВЕЧЧИНА

СЛОВО, МОЯ ТИ ЄДИНАЯ ЗБРОЄ!

  Із нашим святом сердечно вітаю колег, які сьогодні працюють на передовій правдивого і виваженого слова, хто зі своєю професійною зброєю воює на фронті сучасного медіа ринку. Сердечні вітання адресую і ветеранам журналістського ремесла Лановеччини, і журналістам, чиє перо професійного гарту вилетіло з рідного краю, із районної газети чи радіомовлення та осіло у столиці й інших містах України. Вітання також і тим, з ким розділяла журналістські будні й свята! Усім вам — моє щире шанування і найкращі зичення у День журналіста!

  Сьогодні, коли інформаційний простір успішно захопила псевдожурналістика, нам потрібно готувати якісний контент, а ще — постійно оборонятися, воювати за довіру та прихильність читача. Буває — словом, буває — ділом, а буває — й думкою, однак свого професійного полігону не полишаємо, крокуємо назустріч сучасним викликам професійної майстерності. Дякуємо і дописувачам, без яких наша робота була б у півсили. А працюємо ми для вас і заради вас, дорогі читачі!

  Колеги-журналісти! Наснаги вам, енергії, цікавих тем, неординарних співрозмовників, креативних ідей і щоб збувалися всі добрі задуми. Бажаю бути здоровими, бадьорими, завжди на позитиві, у творчому пошуку,  відчувати надійний захист дружнього плеча, мудрі поради. Нехай ваші старання приносять користь людям, а вам — задоволення від улюбленої справи й матеріальні блага!

  З професійним святом нас!

Щиро – Наталя ГАМЕРА,

редактор газети «Голос Лановеччини»