СПОРТИВНІ НОВИНИ

   У МОСКАЛІВЧАН – СРІБЛО І БРОНЗА

Тетяна Рожук та Іванка Драбик

   В Тернополі відбулися ХХІІІ спортивні ігри серед школярів області, в яких взяли участь учні з Лановеччини. Вдалий виступ москалівчанки Іванки Драбик на дистанції 1500 метрів забезпечив їй місце серед лідерів. Юнка, фінішувавши другою, привезла для району срібну медаль та грамоту. Не підвела фортуна і її землячку Тетяну Рожук, яка на дистанції 400 метрів виборола бронзову медаль. Дебютувавши на цих змаганнях, вона відразу ж піднялася на переможний п’єдестал. В загальному заліку команда нашого району посіла 9 місце із 20-ти.

***

  КРАЩІ СЕРЕД СПОРТСМЕНІВ-СТУДЕНТІВ

  Нещодавно у Тернополі пройшла першість області з легкої атлетики серед студентів вищих навчальних закладів. За звання переможців змагалися представники Борсуківської громади – великокусківчани Назар Флисник і Роман Бригадир. Відтак, на дистанції 100 метрів Назар приніс для педагогічного університету переможне ІІ місце. Срібну медаль у скарбничку спортивних досягнень фінансово-економічного університету додав Роман, який стартував на дистанції 1500 метрів. Обидва спортсмени захищатимуть честь Тернопільщини на студентській спартакіаді з легкої атлетики.

***

  НА ТРЕНУВАЛЬНИЙ ЗБІР – У БЕРЕГОВО

  Кращі спортсмени Тернопільщини виїхали на 15-денний тренувальний збір у Берегово (Закарпатська обл.) для підготовки до виступів на літньому чемпіонаті України. У складі команди – великокусківчани Руслан Бригадир і Діана Смолій, москалівчанин Давид Драбик. Успіхів юним спортсменам, вдалих стартів і впевнених перемог.

  За інформацією тренера ОДЮСШ

Івана СТЕЦЮКА.