icon clock07.08.2020
icon eye1626
СТАТТІ

Ті, що змінюють Лановеччину

  Мрійливі обіцянки, красиві гасла, популістичні лозунги голосно лунають навколо. Часто вони стосуються не проблем регіону, а персональних інтересів окремих людей. Чому така “традиція” не може відійти у минуле? Хто несе за це відповідальність? Чому в кабінетах не змінюються обличчя? Чому обіцянки не перетворюються у   конкретні справи? Так багато “чому”! Українська Галицька Партія об’єднала людей, які знають відповіді на ці запитання і вже змінюють рідну громаду. 

  Ви  довіряєте  нам,  тому  ми  долаємо 5%  бар’єр  на  виборах  2020

  Українська Галицька Партія — команда нових людей, котрі роблять реальні справи, не чекаючи на вказівки зверху. Ми об’єднали найрізноманітніших фахівців, які мають досвід в економіці, праві, педагогіці, агроіндустрії, громадському секторі, медіа та інших. У них різний досвід, та спільні цінності. Тішить, що люди це бачать і розуміють. 23 липня соціологічна група “Рейтинг” опублікувала дослідження, яке показало, що партія подолала 5% бар’єр. А відтак, вона потрапляє до Тернопільської міської ради. Довіра до ініціативних людей, що поділяють християнські цінності, тільки зростає.

  Ні для кого не секрет, що найкраще проблеми регіону розуміють самі мешканці. І це не дивно, адже ми щодня спостерігаємо за змінами у своїх рідних містечках та селах і знаємо ситуацію зсередини. Команда Української Галицької Партії на Лановеччині не хоче, щоб в регіоні господарювали люди, які не знають з чого почати. Тому місцеві активісти вирішили йти до влади.

Хто  ми  і  що  будемо  робити  далі?

  Ми з усіх куточків нашої об’єднаної територіальної громади. За плечима кожного і кожної з нас — особисті перемоги та досвід реалізації власних ініціатив. Серед нас — вчителі, приватні підприємці, медсестри, юристи, аграрії, економісти, громадські активісти, працівники культури. Такі різні, але такі рідні, бо нас об’єднує бажання побудувати сильну громаду майбутнього, за яку не буде соромно.

  Наша гордість — активні жінки. Галицька партія на Тернопільщині — це команда ХХІ століття, де понад 45% небайдужих жінок. Вони на практиці показують, як успішно поєднувати політику, дім, роботу. У Ланівцях, наприклад, приватний підприємець Оксана Фарина разом з юристом Оксаною Жмакою знайшли час та сили відстояти ремонт спортзалу у першій школі. Як результат, півтора мільйони гривень з держбюджету мають шанс піти на якісні бу-дівельні матеріали. Відтак, учні зможуть навчатись в кращих умовах.

  Наші стратегічні кроки тісно переплітаються з місцевими ініціативами. Хочемо, щоб чиновники нарешті надавали якісні послуги, бюрократія була прозорою, громада — активною, благоустрій — комфортним. Ми знаємо, як перенести ці слова з паперу в реальність.

  Якщо Ви також втомились від обіцянок політиків, бачите себе разом з нами і маєте конкретні побажання щодо розвитку регіону, то телефонуйте за номерами: 068 847 79 18 та 0673401957. Будемо працювати разом!

Марта БДЖІЛКА.