icon clock01.12.2020
icon eye3109
ЛАНОВЕЧЧИНА

У Борсуківській громаді відбулася перша сесія з новим головою. Секретаря депутати обрали майже одноголосно

  У вівторок, 1 грудня, відбулося перше пленарне засідання сесії Борсуківської сільської ради. Голова територіальної виборчої комісії Іван Прибит вручив посвідчення новообраному голові Роману Кухарському та 22 депутатам.

  Почин нового керівного складу сільської ради для плідної діяльності на користь громади благословив о.Іван Борис.

  Перший очільник Борсуківської ОТГ Іван Друзь побажав своєму наступнику і депутатам розвивати громаду, працювати злагоджено та впевнений у тому, що все тут буде добре.

  Голова районної ради Руслана Кушнір презентувала Роману Кухарському літературно-мистецький альманах “Лан” (2-й випуск) і висловила надію, що історія Борсуківської громади буде на позитивній хвилі та знайде своє відображення на сторінках місцевих видань.

  На першому пленарному засіданні депутати обрали секретарем сільської ради Тетяну Бондар (20 голосів “за”, 2 — “проти”, кандидатка за себе не голосувала).

  Роман Кухарський запропонував продовжити роботу сесії у п’ятницю, 4 рудня. До цього дня планує провести зустрічі з людьми в селах громади, щоб обговорити кандидатури на посади старост.

 Дієвої співпраці, активної господарської діяльності, конструктивної командної роботи (щоб було про що звітувати перед виборцями) депутатському корпусу, громаді сіл та новому керівнику бажає і колектив “Голосу Лановеччини”.

Наталя ГАМЕРА