icon clock30.03.2020
icon eye1050
ЛАНОВЕЧЧИНА

У “ГОЛОСІ ЛАНОВЕЧЧИНИ” ЦЬОГО НОМЕРА БУДЕ ВДВІЧІ БІЛЬШЕ ІНФОРМАЦІЇ

Дорогі друзі! Черговий номер “Голосу Лановеччини” 3 квітня 2020 року вийде спареним, на 12-ти сторінках. Тобто, 10 квітня газети не друкуватимемо. Наступний випуск буде 17 квітня.
Подавати дописи до газети, вітання (іменинникам і до великодніх свят), подяки, оголошення та інші матеріали просимо з урахуванням наших вимушених змін. Оскільки карантин у зв’язку із пандемією коронавірусу обмежує близьке спілкування навіть з родиною, спільні святкування чи зібрання з іншого приводу, то, приміром, привітання у “Голосі Лановеччини” стане приємним подарунком іменинникам, як і подяка добрим людям, а нагадати про сумну річницю — також не буде зайвим. Життя іде, незважаючи ні на що. Просто вносить свої корективи у наше повсякдення. Мусимо пристосовуватися. Тож залишайтеся з нами.
Уточнюйте інформацію телефоном 2-15-29; 097 321 46 80 (вайбер), 097 80 30 710; надсилайте тексти на електронну пошту golos-lan@ukr.net; пишіть у месенджер сторінки “Голос Лановеччини” у фейсбук.
Редакційний колектив не припиняє роботи. Слідкуйте за нами у соцмережах, пишіть, телефонуйте. Наша діяльність мобільна. Ми готуємо репортажі, щоб ви були в курсі всіх подій, які відбуваються на Лановеччині, в області, Україні, в світі. Тож дотримуйтесь умов карантину. Бережіть себе і не забувайте потурбуватися про ближніх!

З повагою – редактор газети Наталя ГАМЕРА