У НАС РЕАЛЬНІ ПЛАНИ, ЯКІ МОЖЛИВО ВИКОНАТИ. ГОЛОВНЕ – ЗЛАГОДЖЕНА КОМАНДА

Команда районної організації ВО “Свобода”, разом із депутатом Верховної Ради України 7 та 8 скликання Михайлом Головком проводили зустрічі з жителями Лановеччини.

Ми вивчали думки людей, враховували слушні пропозиції для подальшої роботи, розповідали про себе, роз’яснювали нові правила виборів та як правильно проголосувати в бюлетенях-2020.
Основні проблеми, з якими звертались жителі громади, це:

  • інвентаризація та аудит усіх земель Лановеччини, перевірка всіх рішень та зобов’язань попередньої влади;
  • ремонт доріг місцевого значення та сполучення з центром ОТГ і майбутнім районним центром;
  • робочі місця, створення кооперативів та підприємств замість зруйнованих та порізаних заводів та фабрик;
  • відновлення дитячо-юнацької спортивної школи, діяльності обласних команд з футболу та футзалу, відновлення військово-патріотичних гуртків та спортивних секцій;
  • побудова спортивного комплексу, бо обидва вщент зруйновані та розібрані.

Найголовніше завдання зустрічей з виборцями — це представлення програми кандидата на голову Лановецької об’єднаної територіальної громади та команди кандидатів у депутати до Лановецької міської ради, Кременецької районної ради та Тернопільської обласної ради.

Наша передвиборна програма спрямована на розвиток громади у трьох основних напрямках роботи. Це економічний, соціальний та гуманітарний.
Програма розподілена на першочергові дії та заходи, а також на дії та заходи, розраховані на перспективу.
Після обрання мене головою Лановецької об’єднаної територіальної громади та перемоги політичної партії ВО “Свобода”, ми сформуємо коаліцію більшості, оголосимо конкурси на вільні посади й одразу розпочнем інвентаризацію всіх переданих земель, проведемо аудит земель сільськогосподарського призначення та польових доріг. Також, обов’язково перевіримо всі рішення та зобов’язання попередньої влади.

Ремонт доріг сільського значення та сполучення з центром ОТГ та майбутнім районним центром для нашої команди завжди будуть у пріоритеті команди, з огляду на те, в якому стані сьогодні дорожнє покриття на Лановеччині.

Робочі місця, створення кооперативів та підприємств замість зруйнованих та порізаних заводів і фабрик — також є в програмі свободівців.
А відновлення ДЮСШ, обласних команд з футболу та футзалу, відновлення військово-патріотичних гуртків та спортивних секцій, побудови спортивного комплексу — це складова розвитку громади у підтримці молодого покоління.

Тож просимо підтримати політичну партію ВО «Свобода» та наших кандидатів і мене. Ми готові до нелегкої роботи. Вибір за вами!

Дмитро ХАРЧУК,
кандидат на посаду голови Лановецької об’єднаної територіальної громади.