icon clock01.01.2021
icon eye1688
ЛАНОВЕЧЧИНА

Феєрія казкового настрою і краси

Мережа магазинів «Жасмін», «Аладдін», «Алі-баба» вже давно завоювали прихильність ланівчан і гостей міста широким асортиментом, доступними цінами, приємною атмосферою. Тут завжди людно, а люб’язні продавці раді допомогти у виборі бажаного товару, асортимент якого широкий: від сувенірів, приємних дрібничок, посуду, біжутерії, іграшок, подарункових наборів — до люстр, торшерів, срібла, парфумів, побутової техніки, весільної атрибутики та багато іншого.

А напередодні новорічно-різдвяних свят магазини перетворилися у справжню феєрію казкового настрою — чого тут тільки немає: різнокольорові гірлянди, ялинки, прикраси, віночки, декори для оселі, кумедні сніговики, Санта Клауси, персонажі з казок і мультфільмів — на будь-який гаманець. Однак родзинкою своїх магазинів підприємиця Людмила Ковальчук вважає флористику. Цей напрямок любить найбільше, адже квіти приносять задоволення і радість людям, створюють хороший настрій.

Власне, з квітів і сувенірів все й розпочиналося 15 років тому, коли Людмила відкрила свій перший бутик. Сьогодні крамниця «Жасмін» — це різнобарв’я квітів. Здебільшого покупці надають перевагу трояндам, ромашкам, хоча й трапляються флористичні гурмани, для яких працівники складають букети з екзотичних квітів.

— Приємно, коли клієнти залишаються задоволені й щасливі, тоді на душі тепло, хочеться втілювати в життя найсміливіші задуми, дивувати — говорить Людмила.

Завжди намагаються бути в тренді. Декілька років тому почали експериментувати з фруктовими, цукерковими букетами, користуються попитом і пивні букети, однак найчастіше люди все ж таки купують квіти, не зраджуючи традиціям. Найбільший букет, який оформляли, — це 125 троянд, що на ювілей мами замовили сини.

Фотозони. П’ять років тому спробували зайнятися оформленням бенкетних залів, фотозон на святкові й урочисті події. Людям сподобалося. Сьогодні такими послугами користуються не лише мешканці Лановеччини, а й Збаражчини, Теофіпольщини і Тернополя. А ще — залюбки допомагають закоханим юнакам в освідченні. Звичайно, це дуже особисте свято, але зробити його незабутнім і яскравим — завдання професіоналів.

Доставка квітів і подарунків. На думку пані Людмили така послуга — вимога часу, адже багато краян проживають за кордоном або в інших областях, тож не мають змоги особисто зробити приємне рідним чи коханим. Часто телефонують з Америки, Польщі, Данії, Іспанії, Італії. З початку карантину замовлень значно побільшало, а доставка в межах міста — безкоштовна.

Приємно й нам, що Людмила Ковальчук долучилася до числа спонсорів редакційної акції, надавши три призи для розіграшу.

Підприємиця щиро зичить всім міцного здоров’я, щоб у новому році не було пандемії, ми зняли маски і повернулися до звичного ритму життя. Також бажає миру в оселях і злагоди в родинах, віри у щасливе майбуття. Особливі вітання Людмила адресує своїм працівникам (7 креативних дівчат), з якими пліч-о-пліч працює уже багато років. Вдячна їм за розуміння, бажання працювати, експериментувати і творити.

Олеся МЕЛЬНИЧУК.