icon clock24.05.2019
icon eye253
ЛАНОВЕЧЧИНА

ЧЕРГОВА ПЕРЕМОГА ЛАНОВЕЦЬКИХ ВОЛЕЙБОЛІСТОК НЕ ЗАБАРИЛАСЯ

  17-20 квітня у Тернополі проходив фінал чемпіонату України з волейболу серед дівчат 2005 р.н. “Дитяча ліга”, в якому взяли участь 18 команд-учасниць. За підсумками змагань команда Ланівецької ОТГ, поступившись лише одним очком команді з вінницької Медівки, посіла друге місце на переможному п’єдесталі.

  А вже цими вихідними дівчата знову змагались за звання чемпіонів: 17-18 травня  відбувся обласний чемпіонат дитячо-юнацької волейбольної ліги серед дівчат  2004 р.н. З 7 команд-учасниць до фіналу потрапили 4. Однак, цього разу наші дівчата не залишили своїм суперницям жодного шансу на успіх. Виборовши три перемоги поспіль із аналогічним рахунком 2:0, гідно та беззаперечно здобули титул чемпіонів області.

  Такими високими результатами на обласних та всеукраїнських змаганнях спортсменки завдячують важким, наполегливим щоденним тренуванням, вірі в себе, свої сили та любові до спорту. Не менш важливо, щоб у тебе вірили інші, підтримували, вболівали. Отож, команда волейболісток Ланівецької ОТГ щиро дякує за підтримку голові Роману Казновецькому та начальнику відділу освіти, культури, охорони здоров’я та соціальної політики Лановецької ОТГ Оксані Ходанович. Ваша допомога — це внесок у нашу перемогу та розвиток волейболу краю.

  Автор: Наталя ВИШНЕВСЬКА, тренер.