icon clock30.10.2020
icon eye2320
ЛАНОВЕЧЧИНА

Шановна Лановецька громадо!

Ось і залишилися позаду вибори до місцевих рад, яких так усі чекали. Ваш вибір вкотре показав, що у Лановецькій громаді цінують справи, а не слова, справжній розвиток і зміни, а не обіцянки.
Тому сьогодні дякую кожному, хто віддав свій голос за мене та довірив керівництво громадою ще на п’ять років. Це мотивує працювати завзятіше та ефективніше, впевнено рухатися у європейському напрямку та реалізовувати масштабні проєкти. Хочу подякувати і тим, хто голосував за моїх опонентів. Це показує, що попереду ще багато роботи та завдань, які нам потрібно вирішити. Я впевнений, що від сьогодні ми усі відповідально працюватимемо в одному напрямі й у нас створена єдина політична сила — лановецька громада.
Я ціную те, що довіра до нашої команди “Європейської Солідарності” зростає. Це означає, що у її складі ті лідери, професіонали та спеціалісти, яким ви довіряєте. Дякую кожному, хто віддав свій голос за команду “Європейської Солідарності” та її представників! Ми цінуємо підтримку мешканців, а тому продовжуватимемо втілювати позитивні зміни у Лановецькій громаді.
Я завжди наголошую, що активність громади породжує дії влади, а тому попереду спільна робота, виклики і результати. Впевнений, що разом ми зможемо втілити чимало ідей та зробити Лановецьку громаду такою, у якій приємно жити, комфортно працювати та до якої хочеться повертатися.

Із повагою та вдячністю — міський голова Роман КАЗНОВЕЦЬКИЙ.