Юні вербівчани привезли додому золото! Вітаємо!

Команда баскетболістів Вербовецької ЗОШ І-ІІІ ступенів перемогла у відкритому міжобласному турнірі з баскетболу серед юнаків 2006 року народження і молодші, присвяченому пам’яті Андрія Сидія. Змагання відбулись 21 листопада в м.Зборів.

У турнірі взяли участь 5 команд, а саме: Збараж ДЮСШ, «GUD COMPANI» Тернопіль, Зборів, Хмельницький, «БК ВЕРБОВЕЦЬ» Вербовецької ЗОШ І-ІІІ ст. Ігри відбувалися за круговою системою і пройшли у запеклій боротьбі. У фіналі зійшлись команди «GUD COMPANI» м.Тернопіль — «БК ВЕРБОВЕЦЬ» с.Вербовець. У непростій грі з рахунком 34-47 перемогу здобула команда «БК ВЕРБОВЕЦЬ». Переможець та призери нагороджені кубками і медалями.

Юних вербівчан привітав голова районної державної адміністрації Василь Бадищук і начальник відділу освіти, молоді та спорту РДА Роман Зубрицький під час перебування у селі Вербовець з робочою поїздкою.

Василь Ігорович зазначив: «Ваші спортивні досягнення свідчать про те, що команда сформована сильними духом і тілом спортсменами, справжніми ентузіастами своєї справи. Ви — гордість району, ми вами пишаємось. Зичу вам подальших високих здобутків та перемог у змаганнях, нових рекордів. Нехай ваш приклад буде поштовхом для розвитку фізичної культури та спорту, взірцем для підростаючого покоління та загалом жителів нашого району.

Мирного вам неба, міцного здоров’я, родинного та сімейного затишку. Хай завжди з вами будуть везіння, спортивна витримка і воля до перемоги!»

Тренеру Андрію Мамчуру та команді БК «ВЕРБОВЕЦЬ» Вербовецької школи оголошено та вручено подяки Лановецької районної державної адміністрації.

За інформацією Лановецької РДА.