icon clock30.06.2021
icon eye1294
ЛАНОВЕЧЧИНА

Вакансії у Ланівцях: що пропонують роботодавці та скільки готові платити

Які актуальні вакансії на ринку праці Лановеччини, які вимоги у роботодавців до кандидатів і скільки вони готові платити? Редакція газети «Голос Лановеччини» проаналізувала пропозиції, опубліковані в групах у соціальній мережі фейсбук, на веб-порталі work.ua у червні, а також вакансії, що подає центр зайнятості.

Щомісяця оновлюється база вакансій у Лановецькому районному центрі зайнятості, послугами якого активно користуються і роботодавці, і безробітні. Відтак, з початку року за сприяння філії 89 роботодавців шукали працівників на 402 робочих місця, з яких 291 — укомплектовано. Були затребувані робітники таких професій: агрономи, бетонярі, бухгалтери, водії автотранспортних засобів, двірники, електрозварники, консультанти, кухарі, підсобні робітники, оператори сушильних апаратів, лікарі, медичні сестри, підсобні робітники, продавці, трактористи, фельдшери, швачки і навіть юристи. Здебільшого пропонували мінімальну заробітну плату (73%), частина роботодавців (23%) — від мінімальної до середньої по області і лише 3% — вище середньої. Окрім цього, за сприяння служби зайнятості чимало безробітних змогли започаткувати власну справу і успішно розвиваються у цьому напрямку.

  У соціальній мережі фейсбук в групі «Реклама та Оголошення Тернопільська область» опубліковано чимало оголошень про вакансії на роботу в Польщі, зокрема потрібні працівники на сезонні роботи, овочевий завод, будівництво, машинну штукатурку, виготовлення та монтаж бетонних парканів та ін.

  Жінки та чоловіки на збір полуниці

  В групі «Ланівці ОТГ-Тернопілля» шукають працівників на збір полуниці у Ланівцях і пропонують винагороду за 1 кг — 5 грн. Тел. 097 471 70 69.

  Бармен

  У групі «Моя Лановеччина» Оксана Бурбан опублікувала оголошення, де запрошувала на роботу бармена у Pub Old Mill. Тел. 067 979 66 11.

  Оператор атракціонів

  Роботодавець Володимир Глушко у цій же групі шукає оператора атракціонів, пропонує зарплату 500 грн/день. Тел. 067 453 57 62.

  Тракторист

  У групі #Ланівці#Оголошення запрошують на роботу тракториста для виконання с/г операцій на тракторах John Deere, Massey, Ferguson Challenger. Пропонують стабільну роботу на високому рівні, смачне харчування, за потреби забезпечують житлом. Тел.098 682 65 31.

  Юрисконсульт

  Відділ освіти, культури, охорони здоров’я та соціальної політики Лановецької міської ради на своєму офіційному сайті оголосив вакансію юрисконсульта господарської групи обслуговування на період декретної відпустки основного працівника. За детальною інформацією щодо виконання посадових обов’язків та оплати праці просять звертатися за тел. (03549) 2-10-22.

  Чимало актуальних вакансій можна знайти на веб-порталі work.ua. Зокрема, станом на 30 червня вакантні 8 пропозицій. Ось деякі з них.

  Асистент менеджера зі збуту

  Група компаній OKKO Group запрошує у свою команду на повну зайнятість людину з вищою освітою, готові взяти навіть людину з інвалідністю. Вимоги до кандидата: володіння MS Office (Word, Exsel), комунікабельність, організованість, порядність, пунктуальність, бажання вчитись і розвиватись. Обіцяють не затримувати зарплату і регулярно переглядати її; оплачувати відпустки (24 дні/рік), лікарняні, а також забезпечити зручний графік роботи.

  Продавець-консультант

  Найбільша регіональна мережа роздрібної торгівлі Компанія «Копійочка» шукає в свою команду продавця-консультанта. Пропонують гідну оплату праці, можливість кар’єрного росту, гнучкий графік роботи, офіційне працевлаштування, оплачуване стажування. Від працівників очікують ввічливого обслуговування клієнтів, виконання планових показників, участі у бізнес-процесах магазину. Тел. 067 344 24 99.

  Продавець-консультант мобільних телефонів та аксесуарів

  Національна мережа магазинів гаджетів «ЖЖУК» запрошують на роботу продавця-консультанта. Обіцяють виплачувати зарплату 2 рази/місяць (бонус+мотиваційні програми), гнучкий графік роботи з «плаваючими» вихідними, навчання за рахунок компанії. Вимоги до працівника: консультація клієнтів щодо товару та акцій, продаж товарів безготівково, готівкою та в кредит, робота з касовим апаратом (навчають), викладка товару, участь у прийомі-переміщенні товарів, участь в інвентаризації, виконання планових показників з продажу та стандартів обслуговування. Готові взяти на повну зайнятість студента, людину з інвалідністю. Тел. 067 310 77 67.

  Начальник пересувного відділення поштового зв’язку

  На повну/неповну зайнятість, з досвідом роботи більше 1 року та вищою освітою «Укрпошта» шукає у свою команду працівника. В його обов’язки входитиме організовувати ефективну роботу, відповідати за виконання плану та якісне обслуговування клієнтів, приймати платежі та посилки, презентувати поштові послуги та супутні товари, вести документообіг і готувати звітність. Натомість роботодавець пропонує офіційне працевлаштування та соціальні гарантії за КЗпП, стабільну зарплату (виплати двічі на місяць і жодних затримок) + бонуси, а також можливості кар’єрного зростання. Тел. 097 546 63 64.

  Лікар ветеринарної медицини

  Вимоги до кандидатів: освіта вища відповідного спрямування та освітньо-кваліфікаційним рівнем молодший спеціаліст, молодший бакалавр, магістр, наявність стажу роботи у цій сфері — 3 роки. Умови роботи — 5-денний робочий тиждень; обов’язки — проведення ветеринарно-санітарних заходів, ветеринарно-санітарної експертизи. Зарплата — 6000 грн.

  Лікар-інфекціоніст

  Вимоги: вища освіта відповідного спрямування, стаж роботи — 3 роки. Обов’язки: надання спеціалізованої медичної допомоги хворим з інфекційною патологією, проведення протиепідемічних заходів, застосування сучасних методів дослідження, діагностики, лікування інфекційних хвороб, здійснення нагляду за побічними реакціями лікарських засобів, працювати в тісному контакті з лікарями інших спеціальностей та санітарно-епідеміологічною службою. Тел. 067 292 55 91.

  Підготувала Олеся МЕЛЬНИЧУК.