Лановецькі волонтерки зібрали для ЗСУ вже 2430 грн: печуть кекси, продають власні іграшки

Ланівчанки Аніта Стецюк з сестричками Софією та Полінкою Кравчук власноруч печуть кекси, продають свої іграшки і всі виручені кошти передають у волонтерський центр для ЗСУ.

Аніта і Софія перейшли у 4 клас. Похвалилися, що дружать, і їхня вчителька — Богдана Володимирівна Куза. До речі, активна, креативна педагогиня, яку діти обожнюють. Дівчатка займаються карате. Мріють стати волонтерками. Насправді ж їхня мрія здійснилася, як тільки вони взялися пекти кекси (хай навіть із маминою допомогою), намалювали плакат із написом “Виручені кошти на ЗСУ”, зібрали своїх м’яких улюбленців та вийшли на базар торгувати! Тож вітаємо маленьких волонтерочок у своїй команді!

Минулої неділі діти наволонтерили своєю працею 1130 гривень. Сьогодні 1300 грн. І це, кажуть, трохи пізніше вийшли, бо ще здавали атестацію на карате.

Перехожі, бувало, просто давали волонтеркам гроші, або ж кекс, приміром, коштує 20 гривень, а покупці купували один за 100 гривень. Просто хочеться підтримати дівчаток, які підтримують захисників! У їхніх кексах — смак Перемоги! А іграшки — це не просто забавки, це — талісмани Перемоги!

Молодці! Дякуємо Аніті, Софійці та Полінці за маленький старт великого успіху! Нехай щасливим буде дитинство усіх українців у мирній Україні! Господньої опіки та переможного миру нам усім!

Наталя ГАМЕРА