Лановеччина прощалася з десантником Володимиром Нечаєм

Ланівчанин Володимир Нечай народився 25 березня 1984 року. Захищаючи Україну від російського геноциду, героїчно загинув у бою на Донеччині 4 червня 2022 року.

9 червня сотні земляків прийшли віддати останню шану Володимиру. До свого лона прийняла бійця земля, де пройшло його дитинство влітку і де він планував майбутнє з сім’єю. Це райський куточок у селі Жуківці.

Незагойну рану і вічну скорботу мужній десантник залишив своїм рідним. Йому б ще жити, втілювати мрії в життя. Володя вибрав шлях захисту своєї Батьківщини — шлях героїзму, незламності, відваги і самопожертви заради Великої Перемоги України.

Національний стяг, маруновий берет, прапор десантних військ і Грамоту пошани та скорботи військові офіцери передали дітям Героя — на знак вдячності та пам’яті за вірність українському народові їхнього батька.

Молитва і церковний дзвін, щемлива промова і прощання, море сліз і квітів, оркестр і військовий залп… Ось і закінчилась земна дорога українського воїна. Служитиме Володимир відтепер у Небесній варті. А Господь нехай допомагає сім’ї, кріпить і підтримує.

Герої не вмирають!

Щирі співчуття батькам, дружині, дітям і всій козацькій родині Нечаїв.

Наталя ГАМЕРА